facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Openlucht Zwembad Lemferdinge

Adres: Postbus 5, 9480AA Eelde-Paterswolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 050-3092241
Stad: Eelde-Paterswolde
Route: Postbus 5
Postcode: 9480AA



op zoek naar gerelateerd: Abonnement+ Lemferdinge, Lemferdinge landgoed, Abonnement zwembad Vries, Zwembad Tynaarlo, Buitenzwembad Assen, Vrienden van de Leemdobben, Zwembad Groningen, Zwembad Zuidlaren
Recensies
Vandaag nog gezwommen in het mooie zwembad Lemferdinge! Laatste keer van dit seizoen! Ga het missen!!
Ik woon in de stad maar ik fiets graag een kwartier langer voor dit mooie bad gelegen in een natuurlijke omgeving en zonder de drukte van de papiermolen, want iedereen is geslaagd een héérlijke rustige plek om je baantjes te zwemmen echt TOP
Ik heb hier meerdere keren mn tanden gebroken
Altijd leuk om heen te gaan. Gewoon en leuke en gezellige zwembad.
Super leuk en netjes zwembad. Glijbanen,duikplanken...gezellige sfeer
nou, de route klopt niet. Google Maps stuurt je fout: via tuinen en die route klopt niet. DAARLANGS KOM JE NIET BIJ HET zwembad!! Is Privé/verboden terrein! en loopt dood. DUS NIET via het pad aan de DUINKAMPEN gaan; vanuit noordelijke richting kun je wel óver de Duinkampen, maar dan moet je die helemaal uitrijden, en links af Bähler Boermalaan in, dan weer links, Lemferdingelaan in. Daar is ook een grote Parkeerplaats voor het zwembad en de ingang zit daar.
Prachtig openlucht zwembad midden in de natuur! Door de weeks in de ochtend is er voldoende ruimte om lekker baantjes te zwemmen! Ook tijdens bijvoorbeeld de vakantie voor kinderen het bezoeken waard. Springkussen aanwezig, en ook voor ieder wat qua dieptes in zwembaden. Er is voldoende personeel aanwezig om alles goed in de gaten te houden. Ook aanwezig een lage en hoge duikplank. Ik kom er in ieder geval 3x per week in de zomer periode. Er is een mogelijkheid om te midgetgolfen. Dit tegen meerprijs.
Vandaag en gisteren geweest.Erg leuk en ouderwets zwembad. In de ochtend prima om baantjes te trekken, dan is daar alle ruimte voor. In de middag lekker afkoelen op een warme dag. Temperatuur van het water is heerlijk, men gebruikt zonnepanelen om het water te verwarmen. Ruime ligweide met voldoende schaduwrijke plaatsen. Leuk en gemoedelijk zwembad!
Erg fijn buitenzwembad. Rustig gelegen aan de rand van Eelde. Ondanks dat het al 50 jaar bestaat ziet het er goed onderhouden en schoon uit. Vier baden van heel ondiep naar diep dus voor ieder wat wils. Zeker een aanrader. Zelf op warme drukke dagen is er voldoende ruimte.
Fijn zwembad in een rustige omgeving. Ruime schone kleedhokjes.Tijdens de aangepaste openingstijden ook een aangepaste entreeprijs van €3,00 voor baantjes zwemmen. Top!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Openlucht Zwembad Lemferdinge met het openbaar vervoer


Paterswolde, Vennerstraat 410 meter
9
Paterswolde, Vennerstraat 460 meter
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid