facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Openhuizenlink

Info

Www.OpenHuizenLink.nl | De Open Huizen Site van Nederland | Extra verkooptool naast je makelaar | OpenHuizenTour 1e+3e zaterdag van 11-13u.

Geschiedenis

www.OpenHuizenLink.nl
Iedere (ver)koop start met een 1e bezichtiging, houd Open Huis!

OpenHuizenLink is een extra verkooptool om uw te koop staande woning actief bij kopers onder de aandacht te brengen, ook als u reeds een makelaar heeft. Huizenverkopers houden Open Huis op iedere 1e en 3e zaterdag van de maand Tussen 11-13 uur.

Kopers die hun Woonwensen Top 3 achterlaten op www.OpenHuizenLink.nl krijgen van te voren een email met de huizen die zij zonder afspraak kunnen bezoeken.

Door met regelmaat OpenHuis te houden kunnen kopers laagdrempelig uw woning bezoeken, zonder een afspraak te hoeven maken met uw makelaar. Hierdoor krijgt u meer kijikers en meer kijkers geeft een grotere kans op verkoop.

WIM meet elke keer als er Open Huis gehouden is de interesse in de woning. Geen interesse op basis van de hits op de site icm de bezichtigingen? Dan komt de OpenHuisCoach graag in actie om uw presentatie en promotie te stimuleren.

Adres: Ambachtsherenlaan 2, 3271TM Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 06-16734706
Stad: Mijnsheerenland
Route: Ambachtsherenlaan 2
Postcode: 3271TM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hofwijk - Mijnsheerenland Hofwijk - Mijnsheerenland 357 meter woningbouwproject in Mijnsheerenland, Hoeksche Waard
Raadhuispark - Mijnsheerenland Raadhuispark - Mijnsheerenland 450 meter Welkom op de Facebook pagina van Raadhuispark.
Mar Mar 854 meter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid