facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Openhaardencentrum Deurne

Openhaardencentrum Deurne

Info

Vuur als bron van inspiratie en gezelligheid in uw woonkamer: een mooi vlammenspel in een vakkundig aangelegde haard kan dat werkelijkheid maken.

Geschiedenis

Vuur als bron van inspiratie en gezelligheid in uw woonkamer: een mooi vlammenspel in een vakkundig aangelegde haard kan dat werkelijkheid maken. Het is ons doel om deze gezelligheid op u over te brengen en u zorgeloos te laten genieten van een sfeervolle warmte.

Kachelspecialist

Begonnen als ‘Hieltjes de kachelspecialist’ zijn wij sinds 1906 de vuurmeesters van Noord-Brabant en Limburg. Samen met onze industrieel ontwerper en interieur architect nemen wij u graag mee op ontdekkingsreis door onze showroom. Met ruim 100 jaar ervaring kunnen wij u adviseren van ontwerp tot realisatie.
Wij zijn dealer van veel verschillende merken en kunnen deze demonstreren in onze 1200 m2 grote showroom. Een groot deel van de haarden kunt u bij ons ook echt zien branden. Om u een goed beeld te geven hoe de haard bij u in huis geplaatst kan worden, stellen wij vele accessoires, meubels en haardstellen tentoon.

Naast vele vrijstaande kachels hebben wij een groot assortiment inbouwhaarden hierbij is de ombouw volledig naar wens te maken. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor een geheel uniek haardontwerp. Modern met geïntegreerde kastenwand voor tv en audio of exclusief en klassiek met een natuurstenen schouw. We staan overal voor open en denken graag met u mee.

Adres: Florijn 5, 5751PC Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: +31493312614
Stad: Deurne
Route: Florijn 5
Postcode: 5751PC



op zoek naar gerelateerd: Kachel uitverkoop Deurne, Houtkachel aanbieding, Gashaard sale, Gashaard aanbieding, Kalfire webshop, Kleine pelletkachel Deurne, HASE houtkachel aanbieding, Loomans Haarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gooodz-Shops Gooodz-Shops 874 meter Leveren niet en nemen vervolgens de telefoon niet op.
Smoeck Smoeck 893 meter Smoeck - Stoere vloerkleden http://www.smoeck.com
Selinni wonen Selinni wonen 897 meter Wij zijn heel tevreden over Selinni Wonen. We zijn nu in het bezit van een prachtige ...
Zoethout Zoethout 974 meter Geert heeft uitgebreid de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren, ze uit te w...
Woninginrichter de Peel Woninginrichter de Peel 1 km Erg goed geholpen kwa keuze en daarna een snelle en vakkundige plaatsing van de spull...
Schiks dé interieurspecialist Schiks dé interieurspecialist 2 km Onze woning was toe aan een nieuwe look. Om de juiste trends en combinaties in te sch...
Nik&Ik gaan verbouwen Nik&Ik gaan verbouwen 3 km Wij zijn Nikki en Linda a.k.a. Nik&Ik. Gek op elkaar en op klussen. Project: klushuis...
KB Expo BV KB Expo BV 3 km Uw partner voor uw sales en marketing afdeling inzake (inter)nationale vakbeurzen en ...
gewoonzo gewoonzo 3 km Gewoonzo ontwerpt interieurs voor particulieren en bedrijven. Onze werkzaamheden lope...
Dirks Wonen Dirks Wonen 3 km Hele fijne woonwinkel. De eigenaren hebben hart voor hun zaak en alle aandacht voor d...
Recensies
We zijn er alleen maar even geweest voor informatie. Maar uiteindelijk duurde het een uur. En dat was zo voorbij. Heel goed geholpen en advies gehad over hoe of wat met de aanschaf van een houthaard voor binnen. Geen verkooppraatjes,. degelijk en eerlijk advies.
Mooi bedrijf met veel deskundigen. Mooie haarden en ze maken prachtig interieur.
Een tijd terug langs geweest voor een kachel.goede uitleg gehad en vanalles bekeken...maar naar een paar weken wachten en wat mails en telefoontjes nooit een offerte mogen ontvangen..heel jammer maar k moet vooruit met de bouw..dus ik ben naar een andere gegaan!
Zeer tevreden kleine klacht die meteen verholpen is. Nu 100% tevreden ecte aanrader
Vijf sterren dubbel en dwars waard. We hebben een kachel geerfd en deze moest worden aangesloten. Goed advies gekregen en Mike heeft de kachel een tweede leven gegeven. Hij heeft hem opnieuw gespoten de ruiten mooi schoongemaakt ziet eruit als nieuw. We zijn er super blij mee. Top zaak!
We goede informatie gekregen over openhaarden. En een vervolg afspraak gemaakt.
100% tevreden alles netjes volgens afspraak Vakkundig personeel een dikke 10
Het was een niet alledaags project. Na veel brainstormen, naar elkaars ideeën luisteren en de deskundigheid van Marcel genieten wij nu van onze prachtige open haard. Wat is het mooi geworden. We genieten er elke dag van. Deze winter kan niet lang genoeg duren voor ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid