facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Openbare Bibliotheek Enschede

Openbare Bibliotheek Enschede

Info

Evenementen en activiteiten van de bieb. Daarnaast interessante links.

Adres: Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede
Telefoonnummer: 0534804804
Stad: Enschede
Route: Pijpenstraat 15
Postcode: 7511 GM


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 20:30
Dinsdag: 09:30 - 20:30
Woensdag: 09:30 - 20:30
Donderdag: 09:30 - 20:30
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek Enschede verlengen, Bibliotheek Enschede openingstijden, Printen Bibliotheek Enschede, Bibliotheek Enschede Zuid, Bibliotheek Enschede Twekkelerveld, Bibliotheek Enschede Stadsveld openingstijden, Bibliotheek Enschede app, Mijn Bibliotheek Enschede
Recensies
De Centrale Bibliotheek Enschede is een fijne plek om te studeren en te werken als vrijwilligster...
Zeer goede stadsbibliotheek. Reseverings systeem via de bieb app werkt uitstekend. Vriendelijker medewerkers. Een stad kan niet zonder een bieb! Helaas is de app er tijdelijk uit. Nieuwe app is aanwezig. Helaas minder compleet dan de vorige. Blijft fijn een goede bieb in de stad. De collecties zijn soms wat beperkter is mijn indruk.
Goede service als je thuis niet kan printen en aardige vrijwilligers.
Sinds een aantal weken studeer ik graag in de bibliotheek. Wat ik vreemd en eigenlijk heel slecht vind is dat ik nergens de mogelijkheid heb om een bidon/flesje te vullen met kraanwater. Zelfs de wasbakken op het toilet zijn zo klein dat je er geen flesje kan vullen. Lijkt mij geen overbodige luxe tijdens het studeren.
Fijne plek, kom er regelmatig met onze kinderen. Leuke boeken, soms activiteiten en altijd vermaak.
Fijne bieb! Groot en ook veel fijne studeerplekken. Let wel op dat als je hulp nodig hebt bij balie voor een abonnement ofzo, dat die tijden veel minder ruim zijn dan de openingstijden
Bij aankomst stonden we voor een dichte deur! Op internet staat dat de bieb tot 20.00 uur open is en voor de deur ook een groot bord waar 20.00 uur op staat. Via de uitgangsdeur naar binnen gegaan om te vragen, stond er een iemand van het personeel ons zeer onvriendelijk te woord. Jammer hoor!
Wat ik storend vond was, dat er een mevrouw in een rolstoel heel hard in haar telefoon praatte over dat haar rolstoel een vervelend schrapend geluid maakte, dat in den treure aan het uitleggen was en dit gesprek wel 15.min duurde en ik dat allemaal 'moest' horen. Heel vervelend voor die mevrouw maar ik kwam voor een rustig uurtje in de bieb, helaas, niet gelukt, hopelijk volgende keer wel.
''Vanwege de aangescherpte coronarichtlijnen is de Centrale Bibliotheek van maandag t/m donderdag open tot 19.00 uur i.p.v. 20.30 uur. Vrijdag en zaterdag blijven de tijden hetzelfde.'' Wat hebben de coronamaatergelen met de openingstijden te maken? En hoe kan je als iemand met een fulltime baan die alleen savonds tijd heeft de tijd heeft de bibliotheek bezoeken buiten zaterdag? Waarom geen openingstijden tot 20:30. Weer een bedrijf dat de corona gebruikt?
Weer eens een boek van een serie dat wel aanwezig moet zijn maar niemand weet waar. Staat niet op de plek dus.....????Zoveelste keer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Openbare Bibliotheek Enschede met het openbaar vervoer


Enschede, Van Heekplein 210 meter
1
2
3
4
5
505
506
6
8
802
Enschede, MST Haaksbergerstraat 340 meter
506
73
74
Enschede, MST Haaksbergerstraat 350 meter
1
2
8
Enschede, MST Haaksbergerstraat 350 meter
73
74
Enschede, Centraal Station 370 meter
4
5
7

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Openbare Bibliotheek Enschede.

Enschede bibliotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Pijpenstraat 15 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Openbare Bibliotheek Enschede adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Openbare Bibliotheek Enschede. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Openbare Bibliotheek Enschede delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid