facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Openbare Bibliotheek Amsterdam

Adres: Wilhelminaplantsoen 126 , Diemen 1111 CP, NL
Telefoonnummer: 020 690 2353
Stad: Diemen
Route: Wilhelminaplantsoen 126
Postcode: 1111 CP


Openingstijden

Maandag: 14:00-20:00
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00-17:30
Vrijdag: 14:00-20:00
Zaterdag: 11:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: oba amsterdam (openbare bibliotheek amsterdam) amsterdam, bibliotheek amsterdam noord, bibliotheek amsterdam openingstijden, oba inloggen, fietsenstalling openbare bibliotheek amsterdam, oba amsterdam zuid, bibliotheek amsterdam zuidoost, oba amsterdam noord
Recensies
Ik heb nog nooit in mijn leven van 42 jaar zo'n vieze smerig toilet gezien.
Fijne bibliotheek, behulpzame medewerkers en dat ze niet alles hebben is niet erg, want je kunt het altijd aanvragen. Aan drukke kinderen stoor ik me niet, maar waar ik me vroeger wel regelmatig aan ergerde was een groepje luid kwekkende volwassenen. Rustig een tijdschrift lezen was er dan niet meer bij. Ik hoop echt dat dat inmiddels verleden tijd is, want het is een lees- en geen praathoek.
Een prima bibliotheek. Goed assortiment boeken voor volwassenen maar ook voor kinderen vanaf peuters. Aardig, zéér behulpzaam en deskundig personeel. Prima plek om te vertoeven. Zitgedeelte aan de kinderboeken kant is weer open volwassen zijde nog niet. Parkeerplekken voor fietsen genoeg. Auto's kunnen om de hoek op het plein betaald parkeren.
Hier kwam ik vroeger altijd toen ik klein was. de bibliotheek is in de jaren veel veranderd. Er is een hoekje voor kinderen en voor volwassenen. Veel studerende jongeren! Ik kan hier altijd een boek uit de rekken pakken en als ik moet wachten doe ik dat hier. Ik kan hier altijd weg-sudderen in een boek, jammer dat de tijd dan snel gaat als je het naar je zin hebt.
Helemaal mooie bibliotheek, ik hou van hem
Het is geen fijne plek om rustig te lezen of te werken. Tussen de schreeuwende kinderen links en de social club rechts is het personeel dat ook door de hele ruimte staat te schreeuwen. Er zijn wel wat boeken maar je kunt het geen bibliotheek noemen.
Een verzamelplek voor de lokale praatgroepjes, hordes schreeuwende kinderen, afgedankte boeken en personeel die alles toelaat. Had toch een ander idee bij een bibliotheek. Voor een prettige stilte raad ik je aan om langs te gaan bij een plaatselijke hardstyle feest of te gaan zitten in de metro tijdens spitsuur. Bent u licht verstandelijk Beperkt? Heeft u 20 schreeuwende kinderen die u graag even alleen laat? Bent u doof en moet u schreeuwen om uzelf te verstaan? neem vooral een bezoekje aan OBA Diemen!
Een fijne plaatselijke bibliotheek waar de kinderen voorgelezen kunnen worden, genoeg boeken staan en behulpzaam personeel. Het blijft plaatselijk dus wel een iets minder uitgebreid boekenassortiment. Over het algemeen erg tevreden
weinig boeken, dagelijkse kranten zijn meer dan een dag oud, als je ze al aanwezig zijn.
Super vriendelijke medewerksters die erg behulpzaam zijn. Leuke, ruime biblio met veel lichtinval.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid