facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Open Twiske Dag

Open Twiske Dag

Info

OPEN TWISKE DAG: Een jaarlijks event waar ondernemers en verenigingen hun deuren openen en veel leuke activiteiten organiseren.

Geschiedenis

OPEN TWISKE DAG: Een jaarlijks event waar ondernemers en verenigingen hun deuren openen en veel leuke activiteiten organiseren.

Komende zondag is het eindelijk zover: de Open Twiske Dag! We gaan er een gezellige en leuke dag van maken. De afgelopen dagen hebben we elke vijfminuten de weersvoorspelling bijgehouden. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat het mooi weer gaat worden. Mocht het toch even gaan spetteren of spatteren dan zorgen we dat de meeste activiteiten overdekt of binnen verder gaan.

Dus ga lekker naar buiten om het Twiske te ontdekken (en breng voor de zekerheid een paraplu mee :))

Adres: Noorderlaaik 1, 1511 BX Oostzaan
Stad: Oostzaan
Route: Noorderlaaik 1
Postcode: 1511 BX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recreatiegebied Het Twiske Recreatiegebied Het Twiske 1 km Tijdens onze etappe van het Trekvogelpad kwamen wij door dit mooie natuur- en recreat...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid