facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Open Mind

Open Mind

Info

Culturele club voor nieuwkomers in Tiel

Adres: Hertog karellan 132a, 4001 KM Tiel
Telefoonnummer: +31641490276
Stad: Tiel
Route: Hertog karellan 132a
Postcode: 4001 KM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autospec NL Autospec NL 2 km Oględziny oraz diagnostyka auta przed zakupem
Scouting Phoenix Tiel Nieuwbouw Scouting Phoenix Tiel Nieuwbouw 2 km Prachtig terrein, maar qua blokhut kan het een stuk schoner. Er was duidelijk niet ge...
Het Kroonjuweel Passewaay Het Kroonjuweel Passewaay 2 km Informatie over Het Kroonjuweel in Tiel maar ook een ontmoetingsplek om ervaringen me...
Recensies
Al sinds de puberteit heb ik acne en inmiddels ben ik 36. Door mijn huidtherapeut werd ik doorverwezen naar Body & Mindlifestyle toen het resultaat wederom uit bleef. Met behulp van Niki zijn we de acne van binnenuit gaan behandelden. Dit door het juiste voedingsadvies, de juiste supplementen en voetreflex massages. Na een half jaar kon ik eindelijk voor het eerst sinds jaren zeggen dat mijn huid rustig is. De acne is niet volledig weg maar wel beduidend minder. Niki is een hele lieve vrouw die altijd voor je klaar staat en met je mee denkt naar een passende oplossing. Bedankt Niki!
Wat ben ik blij dat ik contact heb gezocht met Niki. Zij heeft mij bijzonder goed op weg geholpen en met behulp van aanvullende supplementen ben ik zo goed als van mijn klachten af na mijn medische behandelingen. Zo fijn. Niki is een aanrader!
Toen ik te horen kreeg dat ik PCOS had, wilde ik heel graag wat veranderingen aanbrengen in mijn leefstijl maar ik wist niet waar te beginnen. Niki heeft mij met hier ontzettend goed bij geholpen. Met wat aanpassingen in mijn voeding, passende ondersteunende supplementen en voetreflex massages, duurde het maar 2 maanden voordat mijn menstruatie weer op gang kwam. Niki is een warme, positieve en meelevende dame die ik niet genoeg kan bedanken voor haar adviezen en vertrouwen!
Doordat ik het vermoeden had dat mijn hormonen in de weg zaten bij het afvallen en zwanger worden ben ik bij Niki terecht gekomen. Bij het eerste live consult en het zien van mijn uiterlijk wees zij mij op de mogelijkheid van het zeldzame syndroom van Cushing. Na een aantal maanden zonder verbetering heeft ze erop aangedrongen naar de huisarts te gaan en ik ben de onderzoeken ingegaan en er is inderdaad het syndroom van Cushing geconstateerd. Inmiddels ben ik daaraan geopereerd, we zijn er nog steeds niet, maar de eerste resultaten zijn zeker zichtbaar. Ik ben Niki erg dankbaar. Zonder haar waren we hier waarschijnlijk niet op zo korte termijn achter gekomen en had ik hier nog jaren lang mee kunnen lopen.
Via via bij Niki terecht gekomen en vanaf het moment dat wij in contact zijn gekomen voelde het al goed. Er werd echt naar je geluisterd. Verschillende behandelingen bij Niki mogen ondergaan en alles voelde ontzettend goed. Ik merkte al snel dat klachten beter werden door het goede advies van Niki. Ik kan iedereen aanraden een afspraak te maken.
Niki heeft mij ontzettend geholpen met voeding en suppletie adviezen om zowel lichamelijk als mentaal er weer bovenop te komen na mijn burn-out en daarnaast de basis te leggen voor een nieuwe balans. Ze is ontzettend aardig, toegankelijk, meelevend en geduldig waardoor je je al snel op je gemak voelt.
Geweldige praktijk ze denk goed met je mee en je voelt je welkom na een behandeling zeer relaxed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid