facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opel Autobedrijf Franken

Opel Autobedrijf Franken
Adres: Uddelerweg 11, 8075 CG Elspeet, Nederland
Telefoonnummer: 0577 492 366
Staat: Gelderland
District: Nunspeet
Stad: Elspeet
Route: Uddelerweg
Huisnummer: 11
Postcode: 8075 CG


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Zeer prettig en duidelijk geholpen! Alles was erg verzorgd, eerlijke inruilprijs en een hele nette auto bij aflevering! Fijn om met een goed en vertrouwd gevoel weg te kunnen rijden!
Onderscheidend in persoonlijk contact en vakmanschap.nnBij autobedrijf Franken in Elspeet staat persoonlijk contact centraal, dat in tegenstelling tot de “grote dealers” waar het zakelijke het belangrijkst is.nBovendien zijn het vriendelijke en ter zake kundige mensen, wat heel normaal zou moeten zijn, maar daar ontbreekt het tegenwoordig nog al aan. Door de goede technische uitleg en voor zover als mogelijk de historie van de nieuwe aankoop, raakte ik overtuigd van de kwaliteit van het bedrijf.nIn dit service gericht bedrijf heb ik het volste vertrouwen in de toekomstige service aangelegenheden van mijn auto
Franken heeft uitstekend geholpen bij de aanschaf/inruil van onze auto. Goede persoonlijke service. Keurige aflevering met nette after sales.
Een goed bedrijf herken je als er wat tegen zit. In mijn geval kon mijn nieuwe citroen c5x niet op naam worden gesteld door een plotselinge storing bij de Dienst voor het Wegverkeer. Ik had wel 2 uur’in de trein gezeten…. Een tijdje gewacht, kreeg toen van Patrick een gloednieuwe Mocca mee. De c5x werd de dag daarop door een chauffeur in Den Haag afgeleverd met een enorme taart. Dat noem ik service en het was niet eens hun fout. Bedankt Franke-mensen jullie werken bij een topbedrijf!!!
Kan je ook tanken. en door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid