facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OPA - Onafhankelijke Partij Alkmaar

Info

OPA is de lokale partij van Alkmaar, van en voor alle inwoners van de gemeente Alkmaar.
Onafhankelijke Partij Alkmaar: Altijd dichtbij.

Geschiedenis

De Onafhankelijke Partij Alkmaar is een lokale partij zonder landelijke binding. Alkmaarders hebben geen behoefte aan socialistische stoeptegels, liberale lantaarnpalen of christen-democratische verkeersdrempels; zij willen praktische politiek, waarin zij zelf ook hun inbreng hebben.

OPA is een onafhankelijke, energieke en positieve partij. Wij vinden Alkmaar een geweldige stad; een stad om blij mee te zijn! Onze vertegenwoordigers in de gemeenteraad zijn allemaal betrokken en enthousiaste mensen. OPA krijgt geen subsidie van de regering, zoals de landelijke partijen. De minister is niet bereid om lokale partijen subsidie te geven voor hun werk of hun verkiezingscampagne.
OPA betaalt dus zelf zijn verkiezingscampagne; dat kunnen de landelijke partijen niet zeggen.



"Praktische Politiek. Zonder Haagse fratsen.De Onafhankelijke Partij Alkmaar is een lokale partij zonder landelijke binding. Inwoners van onze gemeente hebben geen behoefte aan socialistische stoeptegels, liberale lantaarnpalen of christendemocratische verkeersdrempels; zij willen praktische politiek, waarin zij zelf ook hun inbreng hebben.OPA is een onafhankelijke, energieke, vriendelijke en positieve partij. Wij vinden Alkmaar een geweldige gemeente! OPA krijgt geen subsidie van de regering, zoals de landelijke partijen.Niet alleen de afgelopen jaren, maar ook nu en in de toekomst staan wij dus met onze beide benen in het Alkmaarse.In stad en land: OPA is altijd dichtbij."
Adres:
Stad: Alkmaar



op zoek naar gerelateerd: OPA Alkmaar, OPA Alkmaar verkiezingsprogramma, Politieke partijen Alkmaar, Gemeenteraad Alkmaar, VVD Alkmaar, OPA Alkmaar links of rechts, Verkiezingsprogramma Alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemeente Bergen NH Gemeente Bergen NH 2 km Alles over Bergen NH en de dorpen in deze gemeente!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid