facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Op Zoek Naar Evenwicht, praktijk voor orthomoleculaire therapie

Op Zoek Naar Evenwicht, praktijk voor orthomoleculaire therapie

Info

Praktijk voor Orthomoleculaire therapie

Adres: Prinsesseweg 27, Koekange, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0644942732
moc.liamtoh@ewuolamle
Stad: Koekange
Route: Prinsesseweg 27


Recensies
Welke voeding is nu werkelijk gezond voor mij? Ik ben enorm blij met de test en de goede tips.
Ik ervaar Annemarie als zeer betrokken en deskundig. Hierin schuilt voor mij de liefde voor haar vak en voor de mensen die ze helpt. Het voelt enorm prettig hoe ze steeds weer oog en oor heeft voor alles wat ik vraag. Dankjewel Annemarie!
Annemarie is erg prettig in contact. Ze neemt je klachten serieus en blijft je op en vriendelijke manier via de mail een tijdje volgen. Door Annemarie heb ik veel meer zicht gekregen op mijn voeding en wat voor invloed dit heeft op mijn klachten.
Annemarie neemt goed de tijd om je 'probleem ' in kaart te brengen. Ze legt haar aanpak goed uit. En vervolgens kan je haar later altijd vragen stellen als iets niet duidelijk is. Betrokken en betrouwbaar en kundige indruk. Aanbevelenswaardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid