facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ooye Vaar

Ooye Vaar
Adres: Ingelandenweg 1 , Amsterdam 1069 WE, NL
Telefoonnummer: 06 17162074
Stad: Amsterdam
Route: Ingelandenweg 1
Postcode: 1069 WE



op zoek naar gerelateerd: Naailes Amsterdam Oost, Naailes Amsterdam West, Gratis naailes Amsterdam, Naailes Amsterdam Zuidoost
Recensies
Yvonne heeft echt goeie kennis en dat merk je ook in de lessen, ze is ook helder in uitleg en de groepjes zijn altijd gezellig en toch zit ieder leerling aan zijn eigen opdracht. Je bent en blijft ook gemotiveerd aan je opdracht werken, Yvonne heeft goed feedback en tips als je vastloopt.
Fijne kleinschalige groepslessen waar ieder aan z'n eigen project werkt. Yvonne heeft enorm veel kennis en weet het helder en geduldig uit te leggen.
In eigen tempo olv een vakkundige lerares volgt ik de opleiding Costumeire. Het is ontzettend leuk en leerzaam om te doen.
Ik ben pas begonnen, maar superleuk om patronen te leren tekenen. Ik hoop er straks veel aan te hebben. Goede sfeer en uitleg. Heel fijn dat het op eigen tempo kan
Leuke gepersonaliseerde kado’s en snelle levering. Ook fijn contact met de eigenaresse, ze denkt graag met je mee. Erg fijn!
Het volgen van de opleiding tot coutumiere geeft mij voldoening. Ik ga ontspannen naar toe. Fijn toch!
Fijne cursus, je leert echt op eigen tempo iets maken. Erg leuk!!!
Hele gezellige lessen! Je naait aan je eigen werk op je eigen tempo.
Super leuke, gezellige en leerzame cursus.
Harstikke leuk, ongedwongen sfeer en je leert veel
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Ooye Vaar.

Amsterdam babyarti̇kelen en -meubels

openingstijden, locatie, vervoer. Ingelandenweg 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Ooye Vaar adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Ooye Vaar. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Ooye Vaar delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
kits+diezijn kits+diezijn 9 km Coool zulke leuke retro spullen voor 'n goeie prijs, jammer datt over 'n poosje allee...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid