facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ootmarsummer Bierbrouwerij Heupink & Co

"In onze koperen ketels, die zich in het midden van Gasterij Oatmössche bevinden, brouwen we onze bieren op ambachtelijke wijze. Volgens de oeroude brouwwijze, het Duitse ‘Reinheitsgebot’, brouwen we het bier met slechts vier natuurlijke ingrediënten: water, hop, mout en gist. Hierdoor ontstaat een bier vol van smaak en zonder toevoegingen. In onze moderne brouwerij staat duurzaamheid voorop en gebruiken we zoveel mogelijk lokale producten."
Adres: Eerste Stegge 11, Ootmarsum
Telefoonnummer: +31541292870
Stad: Ootmarsum
Route: Eerste Stegge 11



op zoek naar gerelateerd: Bierbrouwerij Ootmarsum restaurant, Othmar APA, Othmar Ootmarsum, Othmar Tripel, Othmar Ootmarsum menukaart, Othmar Ootmarsum restaurant, Heupink Ootmarsum, Bierbrouwerij Tubbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Othmar Bier Othmar Bier 1 km Leuke winkel, mooie verschillende bieren, vriendelijke bediening...
Recensies
Door mijn hersenletsel is het voor ons erg lastig om weg te kunnen. Maar bij Othmar hebben ze geweldig met ons mee gedacht en ons daardoor een paar heerlijke dagen bezorgd. Prachtige, rustige kamer. Goed bed, schoon en ruim. Ontspannen sfeer, ontzettend vriendelijk personeel, een ontbijt om u tegen te zeggen. En het bier? Ook dat was heerlijk. Aanrader. Kamers: Luxe uitstraling, mooi afgewerkt. Schoon. Fijn bed, uitstekende badkamer Activiteiten in de buurt: Direct naast een charmant openluchtmuseum.
Super!! Prachtig complex, ontzettend aardig personeel, mooie hotelkamers en de bierspa is fantastisch!! Super leuke ervaring en genieten!! Aanrader!!
Meer dan de moeite waard. Mooie hotelkamers alles ziet er keurig uit vriendelijke mensen. En een bier sauna top.
Top rondleiding gehad van Sem vandaag in de brouwerij! Hij doet het heel leuk!! Lekkere biertjes geproefd en gekocht.
Leuke winkel, mooie verschillende bieren, vriendelijke bediening...
Mooie lokatie, gezellig , goed eten en fantastische bierkaart
Heerlijk buiten zitten en het eten is goed maar, voor mij, veel te grote porties. Geen culinaire hoogstandjes maar goed en mooi opgediend met vriendelijke bediening .
Vandaag een rondleiding gehad en wat is het toch mooi als iemand met zoveel passie kan vertellen over zijn werk. Biertje wat we daarna hebben geproefd was ook erg goed. Een aanrader om eens te goed bezoeken. Vandaag bij de plaatselijke AH nog wat flesjes gekocht om nog wat meer te proeven. Ook de eerste Rauch was apart maar ook erg lekker. De rest komt nog maar zal niet onder doen voor de andere. Kunnen we nog mooi inslaan voordat we naar huis gaan. Ook al komen wij uit een andere streek kunnen wij deze bieren wel waarderen Biertjes smaken nog steeds en Othmar is gegroeid. Mooie nieuwe gebouwen en een bierspa.
Een leuke rondleiding met interessante informatie. Mooi opgezet en schoon. Echt de moeite waard . Bedankt
Het bedienend personeel is top! Ze denken met je mee, vriendelijk en attent. Dat wat wij besteld hadden was meer dan voldoende, we kregen het niet op. Het vlees misschien iets meer kruiden maar dat is persoonlijk. Hier komen we echt wel een terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid