facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oostzomerland

Oostzomerland

Info

Oostzomerland is een B&B gesitueerd in de Hoeksche Waard, onder de rook van Rotterdam. De B&B is gestart op 7 juni 2013 door Ed en Anja Vermeer.

Geschiedenis

Bij Bed and Breakfast Oostzomerland is iedereen welkom van jong en oud. Dit B&B is gelegen in de polder en is omgeven door rust en groen. Er bevindt zich een recreatiepark op loopafstand. Tevens leent de omgeving zich voor heerlijke wandel- en fietsroutes, maar ook na een gezellige avond in Ahoy Rotterdam is onze B&B een zeer goede locatie om de nacht in rust door te brengen.

Adres: Langeweg 2a, 3271LT Mijnsheerenland
Telefoonnummer: +31651165333
Stad: Mijnsheerenland
Route: Langeweg 2a
Postcode: 3271LT


Recensies
Heerlijke week gehad bij de gastvrije en behulpzame Ed en Anja! Prima B&B!
Nette, ruime B&B, eigenlijk meer een appartement. Ruime huiskamer, mooi keukenblok. 1 slaapkamer met een mooie ruime badkamer. Fijne plek om een paar nachtjes door te brengen.
Zeer mooie lokatie
Alleens Gelogeerd Lekker Eten Prima Gastvrijheid En Slapen Ook Fantastisch
Keurig en schoon zelfstandige unit in verbouwde loods. Ontbijt ook erg lekker en goed voor elkaar.
Heerlijke overnachting gehad zakelijk doeleinde. Ruim opgezet en van alle gemakken voorzien om evt te koken en een avondje uit te rusten. Vriendelijke mensen en de ochtend beginnen met de geur van vers gebakken broodjes is een mooi begin van de dag! Aanrader
Mooi ruim en netjes. Mooie rustige omgeving.
Hier kom je tot rust voor een redelijke prijs.
Mooie landelijke locatie, accomodatie was erg netjes verzorgd. Smorgens werd door de verhuurders een heerlijk ontbijt gebracht.
uistekende B&B
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid