facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oostzijde Tweewielers

Oostzijde Tweewielers

Info

Verkoop, inkoop, reparatie en inruil van fietsen, scooters en brom/snorfietsen.

Welkom bij Oostzijde Tweewielers Zaandam!

Adres: Oostzijde 198, 1502 BN Zaandam
Telefoonnummer: 075-6162738
Stad: Zaandam
Route: Oostzijde 198
Postcode: 1502 BN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allbike Allbike 1 km Hele snelle en goede servies en vriendelijke mannen
Combifiets Combifiets 1 km Combifiets.nl is de webshop voor jouw goedkope, nieuwe fiets. Volg deze pagina om op ...
Dirk Visbeek fietsplezier Dirk Visbeek fietsplezier 5 km Mijn ervaring met deze fietsenzaak is goed. Er werken klantvriendelijke en behulpzame...
Recensies
Top fietsenwinkel, altijd tijd om een reparatie te doen. En zeer gunstige prijzen.
Had een elektrische fiets besteld. 1week later kon ik de fiets al ophalen. Ben er super blij mee. Raad zeker deze fietsenwinkel aan..
Jammer dat deze fietsenwinkel / fietsenmaker gesloten is. Was betrouwbaar en goedhart Kwam er als kind voor mijn minibike carburateur vroeger Nog bedankt!
Ok.. aantal keren geweest. Levert meestal goed werk voor leuke prijs. Echter ook een keer wat mindere ervaring en vandaag stond ik om kwart voor 5 voor een dichte deur. Bordje op de deur zei toch echt dat ie tot 5 uur open is. 45 min voor niks gelopen om mijn fiets op te halen. Jammer.
Snelle levering en mooie fiets voor mooie prijs.
Vriendelijke meneer en hij heeft mijn fiets gemaakt voor een goeie prijs Ben erg tevreden
Ik kom al zo lang bij Oostzijde Tweewielers. Eigenaar is 100% betrouwbaar, eerlijk en denkt mee en dat vind ik belangrijk. Service is top en hij.maakt altijd tijd voor je. Echt een aanrader !
De beste fietsenwinkel van de Zaanstreek. Nette service, goed contact met de klanten en altijd mogelijk om even te bellen voor het ophalen van de fiets etc.
Wat een vriendelijke heren trof ik hier! Mijn zoektocht naar een fietspomp eindigde hier, de handvatten werden nog even vast getikt en I was good to go ;
Perfecte service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid