facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oostvogel Ootmarsum

Oostvogel Ootmarsum

Info


De oudste herenmodezaak van Nederland in het centrum van het authentieke Ootmarsum.

Geschiedenis



Gelegen in het authentieke centrum van Ootmarsum vindt U de oudste modezaak van Nederland. Wij heten u van harte welkom aan de Kapelstraat 5-7.

Adres: Kapelstraat nr. 5-7, 7631 BP Ootmarsum
Telefoonnummer: +31541740010
Stad: Ootmarsum
Route: Kapelstraat nr. 5-7
Postcode: 7631 BP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
John Bardale Ootmarsum John Bardale Ootmarsum 186 meter John Bardale Ootmarsum is een kledingzaak voor dames en heren in Engelse Lifestyle me...
Recensies
Goeie kwaliteit herenmode met zeer vakkundige en vriendelijke eigenaar die je helpt met samenstellen van de kleding. Top lokatie!
Hier wordt je nog als klant behandeld. Mooie kleding. Één van de weinige zaken in de omgeving die nog fijne/ goede merkkleding verkoopt.
Leuke zaak met goed en eerlijk advies
Bedankt voor het super advies en de geweldige service. Gr. Hans Bruinsma
Wat een geweldige winkel en ruime keus . Zeer klantvriendelijk en exclusieve kleding van deze tijd voor betaalbare prijs. Persoonlijk advies en ze nemen alle tijd voor je
Mooie kleding voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Service in de winkel erg goed zonder dat er iets opgedrongen word. Fijne zaak!
Klasse herenmodezaak ! Zelfs niet in de grote steden te vinden. Zeer gastvrij en behulpzaam ! Diverse collecties. Waar vindt u nog zo'n zaak met alure ! De moeite waard.
Voor persoonlijke en competente service en een mooie collectie kleren van hoge kwaliteit en toch aantrekkelijk geprijsd
Mooie zaak, uitstekende assistentie en zelfs de paraplu die ik bij een voorgaand bezoek in Ootmarsum elders had laten liggen werd voor ons opgehaald terwijl we kleding uitzochten.... Heel bijzonder!
Geweldige zaak. Goede service. Mooie kleding. Mooie tas/rugzak gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid