facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oostland Logistics B.V.

"Mondial Oostland Verhuizingen is al sinds 1928 een begrip in Groningen en Drenthe. De laatste jaren zijn wij uitgegroeid tot een verhuisbedrijf welke iedere klant kan bedienen. Van kleine senioren verhuizing tot grote particuliere verhuizing, van één werkplek tot kantoor verhuizing van 100-en werkplekken. Ook kunnen wij u helpen bij het faciliteren van opslag. In onze 7500m2 grote opslaglocatie zit een inpandige containerterminal voor het opslaan van ruim 300 20ft opslagcontainers, een archiefloods voor het opslaan van uw archieven, instrumenten of kostbare apparatuur en een gedeelte met stellingen voor opslag van pallets. Verhuisd u liever zelf dan kunnen wij u onze selfstorage aanbieden."
Adres: 6 A. Plesman Laan, 9615 TH Kolham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31598399820
Stad: Kolham
Route: 6 A. Plesman Laan
Postcode: 9615 TH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reining Transport Reining Transport 285 meter Wat een asociaal gedrag. Zeer onbekwaam en ik vraag me af of de chauffeur in kwestie ...
Recensies
Tja, alleen maar goed. Leuke medewerkers, prima service en kunt vaak terecht. Krijg alleen nooit koffie:
Super!!! Goede prijs, zeer behulpzaam, aardige mensen en ze nemen de tijd om alles netjes te verhuizen! Een echte aanrader!
Top bedrijf, doet altijd super zijn werk. Niks om over te klagen
Als je opzoek bent naar ervaren verhuizers? Stop met zoeken. Hier ben je op het juiste adres. Vakbekwaam en klantvriendelijk personeel.
Vriendelijke mensen en goede service
Prima verhuisbedrijf, zal ik zeker aanbevelen.
geweldige plek met zeer gast vriendelijke mensen
Prima ervaring en service
Hebben alleen spullen opgehaald.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid