facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oosterse Zwaan Grubbenvorst

Oosterse Zwaan Grubbenvorst
"Lieve gasten,Vanwege het toenemend aantal COVID-19 besmettingen zijn we tijdelijk gesloten.Blijf gezond!Met vriendelijke groet,Tjing, Sun en het personeelDatum bericht: November 22, 2021"
Adres: pastoorvullingsplein 7, 5971 GC Grubbenvorst
Telefoonnummer: 0773270058
Stad: Grubbenvorst
Route: pastoorvullingsplein 7
Postcode: 5971 GC



op zoek naar gerelateerd: Chinees Grubbenvorst, Chinees Horst, Tin Sun, Tin Sun Horst aanbieding
Recensies
De gerechten zijn smaakvol, de porties voldoende, de prijs redelijk. Hebben laatst met drie volwassenen en drie tieners gegeten voor nog geen € 25,- zijn geen grote eters. Het restaurant is verdeeld in een wachtruimte voor afhaal en een ter plekke opeten gedeelte. Beide ruimten hebben een eigen deur, linksaf naar de wachtruimte, rechtsaf naar het restaurant. Kan eigenlijk niets zeggen over het restaurant, daar ik hier nog niet heb gegeten. Parkeren kan naast het restaurant; er is plaats voor zo'n acht auto's. Het is er wel smal, keren gaat niet. Oppassen bij het achteruitrijden, want de parkeerplaats grenst aan de doorgaande weg! Je kunt pinnen voor de afhaal. Dit moet je wel in het restaurant gedeelte doen. Al met al niet verkeerd, wanneer je rekening houdt met de eigenaardigheden van de locatie.
Na de vele positieve reacties met goede verwachting eten afgehaald. Helaas bleek het een grote teleurstelling. De pure eerlijke smaak van de ossenhaas en de garnalen gingen in zijn geheel verloren door het gebruik van aardappelzetmeel. Na contact met het restaurant bleek dat dit idd gebruikt word om in te binden. Heel jammer en zeker niet wat wij van de Chinese keuken gewend zijn. Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar
Stukje ijzerdraad gevonden in het eten. Volgens de kok was dit uiterst normaal dat dit wel eens kon gebeuren. Het was immers pas de tweede keer in 2 jaar tijd. Met veel pijn en moeite het geld terug gekregen waarna ik mijn naam en telefoonnummer achter moest laten. Ook werd mij even duidelijk gemaakt dat ik nooit meer terug mocht komen. Uiteraard direct melding gemaakt bij de Nederlandse voedsel en waren autoriteit.
Heel jammer hebben net eten gehaald, nr 81 en 85, normaliter eend, maar nu 81 en 85....wat viel mij dat tegen, hij, de chef-kok gaat die overheerlijke ossenhaas en garnalen binden met aardappelzetmeel, heb hem hierover gebeld, hij beaamde het, ook dat andere Chinees restaurants het ook zo deden, geloof mij, daar waar ik kom, doen ze dat niet! Ede, restaurant New Garden Bellestein, topper, de chinese muur in het dorp, en ook Chi woo aan de Veenderweg, als hij het nu puur natuur hield, was het top geweest, heel jammer
Een van de betere, zoniet het beste chinese restaurant in de wijde regio. Vooral de gestoomde vis en Peking eend vielen op met een uitmuntende bereiding. Het restaurant was niet druk, in tegenstelling tot het afhaal gedeelte. Twijfel niet om hierheen te gaan als je van het betere eten houdt.
Op 27 oktober 2019 gegeten, eten duurde iets wat aan de lange kant. De twee jonge vrouwen wisten wat de deden en hadden een oog voor detail. Ik kom zeker nog eens terug voor het lekkere eten. Ondanks dat het zo druk was kregen we alle aandacht die nodig was.
Geweldig plaats echt lekker eten, geweldig eigenaar.Echte aanrader wij komen vaak naartoe.
Zeer vriendelijke bediening en ontzettend goed en lekker eten. Absoluut een aanrader en ik zal zeker nog een keer terug gaan als ik weer in de buurt ben.
Een lekkere afhaal chinees. Wel een beetje ouderwets, zowel restaurant als afhaal zijn aan vernieuwing toe. Bestellingen netjes ingepakt en de juiste hoeveelheid. Tip werk met acties en weekmenu's. Ik zou dit erg kunnen waarderen.
We hebben heerlijk bij jullie gegeten ! Op het terras met de avondzon en een van jullie stamgasten was het een feestelijk gebeuren. We waren heel blij met jullie zorg voor onze spullen die we vergeten waren. Jullie zien ons zeker weer. Jessy en Frits
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid