facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oosterom Verlichting en Wonen

Oosterom Verlichting en Wonen

Info

Waarom naar Oosterom Verlichting en Wonen

Geschiedenis

In onze ruime en overzichtelijke showroom vindt u verschillende stijlen.. Modern, romantisch, eigentijds en landelijk, voor iedere smaak hebben wij een bijpassende lamp. Staat uw lamp er toch niet tussen? Dan gaan wij er samen naar op zoek in een van de vele catalogi. We geven deskundig advies, komen zonder verdere aankoopverplichting bij u thuis voor een gratis lichtadvies.
Benieuwd of die ene lamp bij u thuis wel leuk staat? Probeer het 14 dagen, niet goed? Geld altijd terug.
Wij bezorgen gratis binnen een straal van 10 km. Tegen een kleine meerprijs ook daarbuiten. Ook het monteren van uw lamp is tegen een kleine vergoeding mogelijk.
U parkeert gratis direct voor de deur.



"Oosterom Roden is een lampenwinkel of lampenzaak gevestigd in Roden, Drenthe. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van diverse soorten Verlichting, Lampenkappen op maat, Eetkamertafels en Stoelen als ook Brocante en Woon Accessoires. Wilt u een professioneel en eerlijk advies? Kom dan eens langs in de winkel!In het verlichtings assortiment vindt u lampen zoals: Vloerlampen, Tafellampen, Plafond, Spots en Wandlampen en Hanglampen.Wij kunnen u adviseren voor een lichtplan en streven altijd naar uitstekende service! Niet in staat om naar de winkel te komen? Dan brengen we de lamp uiteraard bij u thuis langs. Bent u op zoek naar een specialistische verlichtingswinkel. Dan helpen wij u graag verder!"
Adres: Heerestraat 7A, 9301 AC Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0505020387
Stad: Roden
Route: Heerestraat 7A
Postcode: 9301 AC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Verlichting advies aan huis, Blij lampen, Design lampen Groningen, Lampenwinkel Groningen centrum, Hanglamp groningen, Lichtplan maken Groningen, LED lampen Groningen, Design lampen Zwolle
Recensies
Zeer hulpbereid. Onze eettafellamp was gevallen bij het ophangen en Ronald heeft ons nieuwe kappen op inkoopprijs + korting verkocht. Ook de ervaring van meedenken op locatie waardoor we hier uiteindelijk meerdere lampen hebben gekocht was heel fijn. Topservice en mooie lampen!
We hebben van Oosterom Ronald prima advies gekregen over verlichting voor in onze woning en in de tuin. Prima levering met een nette prijs. Ook in de garantieperiode staat Oosterom voor je klaar en is de service goed.
Zeer klant onvriendelijk, meteen toen we de winkel in kwamen chagrijnig/nors kon geen hallo vanaf en liep weg van ons. Ik had geen mondkapje mee dus wilde graag één hebben. Hij zei dat hij wel 1 te koop had, toen we er naar toe liepen zei hij, "maar die zijn heel duur hoor"... en zei daarna niks meer. Ik ben omgedraaid en weg gelopen uit die winkel. Kom er ook niet meer terug.
Snelle levering, klantgericht en vriendelijk. Top!
Zeer prijzig Vond op internet een zelfde artikel voor de helft
Super mooie moderne winkel, vriendelijk en goed geholpen. Geslaagd voor mooie eetkamer lampen!
Móóie winkel, veel keus en goed advies
Prima en vriendelijke bediening.
Wordt goed geholpen
Veel keus in mooie lampen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid