facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oosterhof Wonen

Oosterhof Wonen

Info

Oosterhof Wonen Texel voor complete woninginrichting. Voel je thuis in eigen huis.



"Wil je je een woning opnieuw inrichten, de huiskamer pimpen, je slaapkamer vernieuwen of is het interieur van je vakantiewoning toe aan een upgrade? Dan helpen wij je graag verder met deskundig interieuradvies! De woninginrichters van Oosterhof Wonen & Slapen maken van jouw huis een heerlijk thuis. Of je nu op zoek bent naar meubelen, bedden, matrassen, vloeren of raamdecoratie, Wij denken met je mee en helpen je met stylingadviezen en woontips. En natuurlijk verzorgen wij ook voor het inmeten en leggen van je vloeren en het op maat maken van gordijnen of andere raambekleding. Oosterhof Wonen & Slapen is jouw one-stop-shop voor een sfeervolle en complete woninginrichting."
Adres: Parkstraat 3, 1791 CA Den Burg
Telefoonnummer: 0222312246
ln.nenowfohretsoo@amrif
Stad: Den Burg
Route: Parkstraat 3
Postcode: 1791 CA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bosma Slapen & Meer Bosma Slapen & Meer 227 meter Twee mooie stoelen gekocht voor aan keukenblok.
Eilandbroeders Eilandbroeders 823 meter Omdat we een nauwe doorgang hebben in onze keuken maar wel van gezelligheid aan tafel...
Meubelmakerij Tromp Meubelmakerij Tromp 2 km Ik kreeg zulke mooie verhalen bij de schilderijen en het houtwerk
Recensies
Wij hebben werkelijkwaar stad en land afgezocht naar eettafelstoelen die bij ons interieur en onze tafel passen. Letterlijk een jaar gezocht, de moed bijna opgegeven, goedkope troep gekocht en het toch blijven proberen. Ben je niets vermoedend op vakantie op Texel zie je ze ineens staan.... de perfecte stoel..... het zal toch niet..... jawel hoor het zal zeker! Gelijk besteld, worden gewoon bezorgd in midden Nederland! Een mega kroon op onze mini vakantie!
Uitstekende service. Toen we ons dekbed uitpakten kwam het niet overeen met onze aankoop. We namen contact op met de winkel en werden onmiddellijk een ander dekbed gestuurd.
Wij zijn super tevreden over onze pvc -vloer en de service van Oosterhof.
Prachtige zaak met hoge kwaliteit. Of je nu voor de mooie meubels komt of voor een nieuwe vloer. Dit is de winkel op Texel als het gaat om interieur.
Fantastische winkel zeer klantvriendelijk goeie service. Wij hebben daar ons bankstel gekocht zeer tevreden.
Leuke winkel voor nieuwe bloer, bed of meubels
Prettige winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel met vakkennis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid