facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oostenrijk Touringcars

Oostenrijk Touringcars

Info

Touringcar bedrijf

Geschiedenis

In 1922 begon de heer C.P. Oostenrijk met een bus een lijndienst tussen Diemen, Weesp en het Gooi. Na enige tijd werden de werkzaamheden uitgebreid door het verkopen van Ford personen auto’s. Kort na de oorlog besloot de toenmalige directeur J.Staal om onder andere over te gaan op de verkoop van DAF bedrijfswagens.


Rond 1955 werd het merk DAF vervangen door het Zweedse merk Volvo en verkocht Automobielbedrijf Oostenrijk Volvo bedrijfswagens. Rond 1960 werd de Zweedse veiligheid en temperament van Volvo vervangen door een combinatie van internationale merken. Het Duitse ‘Krupp’, Het Amerikaanse ‘International’ en het Engelse ‘Morris’ werden de nieuwe bedrijfswagens in onze showroom. Tijdens deze roerige tijden in de autowereld die nog nagenoeg in de kinderschoenen stond werd er rond 1965 besloten om FIAT personen auto’s en bedrijfswagens te verkopen.


De afdeling FIAT bedrijfswagens werd later vervangen door het internationale merk IVECO wat een onderdeel is van de FIAT groep. Een nieuw tijdperk brak aan voor Automobielbedrijf Oostenrijk. Als officieel FIAT dealer werden er lange tijd FIAT personenwagens en IVECO bedrijfswagens verkocht. Toen het jaar 1986 aanbrak besloot de toenmalige directeur C.P.Staal te stoppen met het FIAT dealerschap en werd Automobiel Oostenrijk een universeel automobielbedrijf.

Tegenwoordig is Oostenrijk Touringcars van een universeel automobielbedrijf uitgegroeid tot een all-in vervoersbedrijf met alle mogelijke aanvullingen op touristische en feestelijke evenementen.


Oostenrijk Touringcars is onderdeel van de Oostenrijk Groep.
De Oostenrijk Groep bestaat uit verschillende bedrijven en is werkzaam op diverse werkterreinen en branches, zoals de automobielbranche, de sector dienstverlening en de reisbranche.

Oostenrijk Touringcars draagt met trots het predicaat Keurmerk Touringcarbedrijf. Onze organisatie voldoet 100% aan de kernwoorden veilig, comfortabel en milieubewust die onlosmakelijk met dit keurmerk zijn verbonden.
Erkende touringcarbedrijven worden er streng op gecontroleerd of zij zich strikt houden aan de strenge veiligheidseisen van het Keurmerk. Enkele van die eisen zijn, dat bedrijven moeten beschikken over gediplomeerde en ervaren chauffeurs. Alsook over materiaal dat in uitstekende technische staat verkeert en voldoet aan de hoge eisen van de organisaties achter Keurmerk Touringcarbedrijf. Oostenrijk Touringcars doorstaat tevens met glans iedere controle op het fikse pakket criteria, waaraan de interne procedures van een touringcarbedrijf moeten voldoen.


Vakbekwame chauffeurs
Onze touringcars worden bestuurd door vakbekwame, gediplomeerde chauffeurs die zeer ervaren zijn op zowel nationale als internationale trajecten. Onze organisatie investeert continu in haar chauffeurs door middel van opleidingen, cursussen ten behoeve van sociale vaardigheden en rijvaardigheidsanalyses. Maar ook op het gebied van infrastructuur en bezienswaardigheden staan zij hun mannetje. Bij ons stapt u met een gerust hart in!

Adres: Verrijn Stuartweg 52, 1112 AX Diemen
Telefoonnummer: 0206952511
Stad: Diemen
Route: Verrijn Stuartweg 52
Postcode: 1112 AX



op zoek naar gerelateerd: Werken in Oostenrijk, Touringcar huren Zuid Holland, Touringcar reizen, Bussen Snelle Vliet, Touringcar Amsterdam, Touringbus Rotterdam, Busbedrijf Rotterdam, Bus met chauffeur huren Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FAFT FAFT 569 meter FAFT is gespecialiseerd in het geven de beste reisadviezen in Diemen.
Cruise-Specialist Ruthline Margarita Cruise-Specialist Ruthline Margarita 721 meter De laatste jaren heb ik mij steeds meer toegelegd op het adviseren over en boeken van...
Ata Turizm Ata Turizm 2 km TÜM AVRUPADAN EKONOMİK UÇUŞ VE TATİLLER
Recensies
Vraagje weet iemand of Toontje Ajax nog leeft , de oude buschauffeur van de Ajax bus ? BVD
Zeer ervaren en vriendelijke mensen daar bij Oostenrijk!
Verkeersregels zijn alleen wat lastig!!!! En de reacties van klantenservice meer dan laconiek!
Mooi bedrijf, jammer van de corona, heel veel succes voor de toekomst gewenst. Toppers!
Net bedrijf maar door de forse groei het huidige pand ruimschoots ontgroeid. Verder vrij nette bussen.
Onbeschofte arrrogante mensen Niet klantvriendelijk niet profecionel Niet op tijd Onverantwoordelijk Marcel zeer arrogant hij stuur je zo maar weg altijd zagarijnig
Grootste deel van het wagenpark zijn nieuwe/bijna nieuwe bussen.
Leuke firma met leuke collega's werk er met veel plezier
toppie mooie fietsen met 8 wielen echt goede fietsen
Mooi bedrijf, professionele medewerkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid