facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oost-West

Oost-West

Info

Restaurant Oost-West. Lekker eten in een ontspannen setting, met een warm en sfeervol interieur, midden in de oude dorpskern van Vleuten.

Geschiedenis

De kern van restaurant Oost-West is dat u zich welkom en thuis voelt. Wij ontvangen u graag in een ontspannen setting, met een warm en sfeervol interieur. U bent dagelijks bij ons welkom vanaf 12 uur voor koffie of thee met gebak, lunch, borrel en diner. Bij mooi weer kunt u buiten genieten van de zon op ons terras dat is gericht op het zuiden.

Sinds september 2015 is het restaurant gevestigd in een uniek monumentaal pand in de dorpskern van Vleuten, namelijk het oude gemeentehuis. Het pand is gelegen dichtbij de A2 en A12 en op loopafstand van NS-station Vleuten.

De menu’s zijn samengesteld met een knipoog naar het oosten en bieden voor ieder wat wils. U heeft de keuze uit oosterse en westerse gerechten.

Ook aan de kleine gast is gedacht. Speciaal voor kinderen hebben wij een kinderkamer en een kinderkaart. Terwijl u ongestoord zit te tafelen, kunnen zij zich vermaken met kleurplaten, speelgoed en de PlayStation. Bij mooi weer kunnen de kinderen buitenspelen in de speeltuin en op het voetbalveldje achter het restaurant.

Bij ons zijn er, in overleg, mogelijkheden voor private dining.

Wij bieden ook cadeaukaarten aan. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij heten u alvast van harte welkom!

Adres: Dorpsstraat 9, 3451 BH Vleuten
Telefoonnummer: 0306771020
Stad: Vleuten
Route: Dorpsstraat 9
Postcode: 3451 BH


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:30
Dinsdag: 17:00 - 23:30
Woensdag: 12:00 - 23:30
Donderdag: 12:00 - 23:30
Vrijdag: 12:00 - 23:30
Zaterdag: 12:00 - 23:30
Zondag: 12:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: Vleuten restaurant aan het water, Italiaans restaurant Vleuten, Recensies Restaurant Oost-West Vleuten, Oost West Vleuten te koop, Restaurant Vleuten De Meern, Restaurant De Meern boerderij, Grieks restaurant Vleuten, Brouwerij Vleuten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Passie eten & drinken Passie eten & drinken 2 km Gezellig restaurant gelegen in winkelcentrum Vleuterweide. Toegankelijk voor iedereen...
Recensies
Vandaag hier gegeten. We zaten buiten op het terras. Helaas droeg niet alle bediening een mondkapje. Verder werd er op het terras gerookt en werd hier niks van gezegd. Dit zorgde voor geen fijne ervaring eten in rooklucht is niet wat je wilt. Het restaurant bied geen glutenvrijbrood aan. Het eten was lekker en van goeie kwaliteit. Helaas word er geen groente geserveerd bij het eten en moet je extra betalen voor een karrige salade. Een beetje groente is blijkbaar teveel gevraagd. De menukaart is heel onduidelijk en moet je wel echt even de tijd voor nemen om te begrijpen wat, wat is, maakte het niet makkelijk om te bedenken wat je wilt eten. Het rabarbertoetje is super lekker!! Een echte aanrader! Oh en ze geven hier niet eens een glaasje kraanwater, dan moet je meteen betalen voor een glas water. Beetje onnodig.
Heel erg leuk! Eten is fantastisch, smaakt heerlijk een ook heel mooi geserveerd. Een vriendelijke, nette en liefdevolle bediening, samen met een stijlvolle en sfeervolle locatie, maken het plaatje helemaal af! De chardonnay was ook bovengemiddeld lekker!
Wij hebben gezellig daar gegeten. Prima bediening.
Fantastisch restaurant. Heerlijk eten en een zeer aardige bediening! Zeker een aanrader. Gratis parkeren. Overdekte fietsenstalling. Allemaal voordelen.
Heerlijk eten in een gezellige ambiance! Vriendelijke bediening.
Erg goed eten, vriendelijke en goede bediening. We waren de enige gasten op de woensdag avond. Vreemd wat het eten is echt beter dan gemiddeld.
Weer heerlijk gegeten! Nette, vriendelijke bediening en ze doen met alles echt hun best voor je. Die cheesecake is trouwens ook echt goddelijk hier!
Super nette zaak. Goede leuke en lekkere koffie . Vandaag extra gezellig vanwege Valentijndag.
Wat een super geweldig restaurant. Wij waren onderweg, en het was een gok om ergens een hapje te eten Wat hebben we goed gegokt. Heerlijk asperges, mooi gepresenteerd. De bediening was top. Mensen die je je thuis laten voelen.
Super lekkere en gezellige high tea gehad. Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid