facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oost Sport Consultancy

Oost Sport Consultancy

Info

Velen hebben de ambitie om gezonder te leven. Slechts weinig houden dit vol. Hoe zou het zijn? Een levensstijl die je kunt volhouden. Als Vitaliteitstherapeut help ik je daarbij. Ik coach op je gedrag, leer je vitaal voeden & train voor vitaliteit.

Geschiedenis

Al van jongs af aan bezig met het bedrijven van de praktijk en theorie van sport (Hockey, 1e Dan karate, Kickboksen, Fitness) was het een logische keuze om van mijn hobby mijn beroep te maken. In 2003 ben ik gestart op het C.I.O.S. in Arnhem. Daar werd ik opgeleid tot sportinstructeur bij Defensie/overheid, Zelfverdedigingsinstructeur en Fitnessinstructeur.

Na afronding van mijn C.I.O.S. opleiding werk ik sinds 2006 in de Fitnessbranche als instructeur bij Life Style Sittard (Sinds Juli 2013 Any Time). Dit deed ik parttime naast mijn HBO-studie aan de Fontys Sport Hogeschool.

Na mijn diplomering aan FSH in 2008 ben ik naast mijn baan als Fitnessinstructeur via Life Style Health & Prevention een project begonnen in het Ziekenhuis het Atrium in Brunssum. Daar was ik verantwoordelijk voor het begeleiden en educatie geven aan groepjes Diabetes cliënten.

Toe aan een nieuwe uitdaging ben ik in 2010 gestart met Oost Sport Consultancy en het afslank programma Ben-fit. Hiermee heb ik veel mensen kunnen helpen met afslanken dmv een gezond eetpatroon. (Zie testimonials Sabic / OCI Nitrogen)

In 2011 heb ik mijn diensten ook uitgebreid met Personal Training, waarbij ik klanten individueel begeleid of in groepjes van 2-6 personen met Small Group Personal Training.

Door het volgen van vele opleidingen en cursussen heb ik me gespecialiseerd in de volgende gebieden:
- Afslanken en aankomen;
- Shapen / spiermassatoename;
- Verbeteren van (sport)prestaties;
- Stressmanagment;
- Life & prestatiecoachen;
- Diabetes & sporten;
- Voeding

Dit jaar heb ik de Opleiding Personal Trainer Pro bij Chivo in Utrecht met succes afgerond, waarbij ik me verder heb gespecialiseerd als Personal Trainer op het hoogste niveau.
Tijdens deze opleiding heb ik me verder verdiept in biomechanica, functioneel trainen, stressmanagement, voeding en coaching op basis van Best Evidence. Best Evidence wil zeggen dat er gekeken is naar de studies die het beste bewijs leveren of iets wel of niet werkt. Aan de hand van die richtlijnen werk ik voor mijn klanten aan een optimalisering van een veilige en effectieve manier van fitness bedrijven.

Per Oktober start ik met de vervolgopleiding Medical Pro bij Chivo om me verder te specialiseren in revalidatie, fysieke klachten voor speciale doelgroepen als Zwangere vrouwen, mensen met Obesitas, Patiënten met Reumaklachten, Oncologiepatiënten alsmede mensen die lijden aan Burn-out en Stress.



Adres: 106, 6181 MA Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 0630403093
Stad: Elsloo
Route: 106
Postcode: 6181 MA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HBS St. Hubert Elsloo 1894 HBS St. Hubert Elsloo 1894 1 km Leuke vereniging.
S.V. Haslou S.V. Haslou 1 km Haslou is een amateurvoetbalclub gevestigd in Elsloo (Limburg).
Dimph Everaers Gezins en Kindercoach Dimph Everaers Gezins en Kindercoach 2 km Bij Dimph kom ik tot rust. Haar wijsheid en vertrouwen dat ze geeft tijdens de opstel...
Golfclub SKSIO Meers Golfclub SKSIO Meers 3 km Plannen om een mooie golfbaan aan te leggen op de voetbalvelden van Havantia en langs...
Recensies
Rutger heeft mij goed geholpen met voeding en training. In 3 maanden 10kl afgevallen. En nu ruim 3 jaar verder en nog steeds netjes op gewicht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid