facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oost Flevoland Woondiensten

Oost Flevoland Woondiensten

Info

Het webcareteam van OFW staat voor u klaar op werkdagen van 8.30-17.00 uur. U ontvangt uiterlijk de volgende werkdag een reactie van ons.

Geschiedenis

Oost Flevoland Woondiensten (OFW) verhuurt en verkoopt woningen in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

Missie:
We bieden een kansrijke woon- en leefomgeving in de gemeente Dronten voor mensen die niet in hun eigen woonbehoefte in de vrije marktsector kunnen voorzien.

Verhuuur:
OFW is een ambitieuze woningcorporatie met circa vijfduizend woningen, garages en maatschappelijk vastgoed. OFW is voor zo’n 10.000 huurders, sociale verhuurder. Het woningbezit bestaat voor zo’n zeventig procent uit eengezinswoningen, waarvan een derde deel is gebouwd in de jaren zestig en zeventig. Wij zijn onder meer actief op het terrein van wonen en zorg en studentenhuisvesting en besteden veel aandacht aan leefbaarheid en duurzaamheid. We betrekken bewoners(organisaties) en stakeholders graag bij de ontwikkeling en de uitvoering van ons beleid.

Een overzicht van onze huurwoningen is te vinden de website van OFW. Hier kunt u zich ook inschrijven.

Verkoop:
Wilt u voor het eerst een huis kopen, maar kunt u geen passende hypotheek vinden? OFW zet een starterslening in om starters op de koopwoningmarkt een steuntje in de rug te geven. Met deze extra lening kunt u, met wat extra hulp, een woning van OFW kopen. Zo zet OFW zich in voor mensen met een middeninkomen die bij OFW niet meer in aanmerking komen voor een huurwoning, maar ook niet kunnen kopen.

OFW heeft een gedeelte van haar woningen op de verkooplijst staan. Een overzicht vindt u op de website van OFW.



"Oost Flevoland Woondiensten OFW is de woningcorporatie in de gemeente Dronten. We zijn al meer dan 50 jaar verantwoordelijk voor goede volkshuisvesting in de dorpskernen Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. Een grote verantwoordelijkheid die de 50 medewerkers van OFW heel serieus nemen en met eer en genoegen uitvoeren.Met onze 4.900 woon-, zorg- en studenteneenheden bieden we ongeveer 10.000 Drontenaren onderdak, ongeveer een kwart van de bevolking van de gemeente Dronten. Wij zijn er voor de Drontenaren die vanwege hun bescheiden inkomen of bijzondere woningvraag zijn aangewezen op een sociale huurwoning, nu en in de toekomst.Dit doen we door onze doelgroep voldoende beschikbare, betaalbare, passende, kwalitatief goede en duurzame"
Adres: De Noord 47, 8251 GM Dronten
Telefoonnummer: 0321 385 500
Stad: Dronten
Route: De Noord 47
Postcode: 8251 GM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gemiddelde wachttijd sociale huurwoning Dronten, OFW vacatures, Huis huren Dronten 500 euro, Particulier huren Dronten, Recreatiewoning huren Dronten, Woningzoeken, Huurwoning Dronten Van der Linden, OFW Dronten contact
Recensies
Op 20 april een gebreken doorgebeld deze is tot op heden nog steeds niets gerepareerd. Toen ik melden dat ik dit vrij vervelend vond moest ik maar een klacht schrijven dus bij deze. Zo blijkt maar weer geen beleid is ook een beleid.
Ik had informatie nodig over een afspraak, en die heb ik uitgebreid gekregen.
Slecht mr kors of hoe hij ook mag heten is erg aso en kan niet op een normale manier met mensen omgaan en jaagt zelfs mensen weg. En als je een probleem hebt met de woning wordt het soms op gelost en soms ook niet En de schade brengen ze dan voor je eigen rekening
Wat een een bedrijf is dit zeg. Zelfs zo weinig inlevings vermogen dat ze ondanks een brief van het hoofd van het consultatie bureau, de gemeente , artsen en maatschappelijk dienstverlening flevoland nog geen urgentie willen geven. Onwaarschijnlijk als zoveel mensen bij ons thuis zijn geweest en dit echt te belachelijk voor woorden vinden. Het gaat om een huisje met zoveel schimmel en geen isolatie plus een kind van 10 maanden en een opkomst. Dat dit kan in deze huidige maatschappij echt dit gaat echt te ver. Daarbij vragen ze ook nog eens onderzoek kosten van 45 euro . Ik vraag me af wat er is onderzocht. Wij staan echt ten einde raad. Hoe kan dit nou OFW ?
Hun systemen ed zijn allemaal goed, maar de arrogantie van sommige met name oudere monteurs en 1 specifieke opzichter kan echt niet meer in deze tijd. En o ja ik heb een keer een open sollicitatie gestuurd en kreeg van de dame die indertijd hopelijk niet meer verantwoordelijk was voor externe communicatie een walgelijke reactie en blies ze hoog van de toren. Sorry maar ik kan niet positief zijn over jullie.
Dramatisch. Als je een monopoly hebt, zorg er dan op z’n minst voor dat je goede diensten levert. Mij werd verteld op kantoor dat ik tegelijkertijd kan reageren op twee woningen waarop ik eerste sta. Dus ik voor de zekerheid een woning bezichtigen die mijn tweede keus was achter de eerste woning. Hebben ze mij uit de eerste keuze woning geschreven omdat ik al heb gereageerd op een ander huisje. Werknemers hebben er zelf geen verstand van en daar draai ik voor op. Tip naar iedereen, zorg voor bewijs van communicatie en vraag altijd een officiële mail aan.
Ik heb altijd in koophuizen of vrije sector gewoond maar ben onder de indruk van de kwaliteit van het gerenoveerdehuis waar ik nu woon. In veel reviews is te lezen dat niet iedereen die mening deelt. Het zou Den Haag sieren als ze zich eens verdiepen in wat er nodig is in de sociale woningbouw in plaats van hoge belastingen op te leggen, zodat er meer woningen gebouwd, gerenoveerd en verhuurd kunnen worden tegen een redelijke prijs.
Nieuwe Huurders die mogelijk naar Dronten willen verhuizen en uiteraard een mogelijke aanbieding van OFW Woondiensten de Grootste in deze gemeente, moeten heel goed kijken op de site van OFW of het energie Label wel klopt dit kunt u ook zelf onderzoeken ook het inkomen moet binnen een bepaalde hoogte zijn. er zijn fouten die ook al staan deze zwart op wit op papier en ondertekend niet nageleefd worden of ook maar in de mine opgelost kunnen worden. OFW heeft ook haar goede kanten echter een auto koop je ook niet zonder bodemplaat dan spreek je daar je ongenoegen uit en zo ook naar OFW Zonder huurders Broodheren of dames want daar worden kosten als lonen van werknemers en de Directeur betaald bestaat er geen OFW. Dus de melding is deze eerst heel goed kijken voor dat je ook maar ergens tekent of alles wel klopt anders zit je zwaar zeker als het Medisch niet mee zit Gezondheid is een zeer belangrijk punt en dat moet zoals het Woongenot beschermd blijven is hier niet mogelijk. Dit is wat wij ondervinden helaas dit is mijn vrije mening die ik mag geven als huurder van OFW Dronten jammer dat dit zo gaat zeker wel.
Niet zo meedenkende als ze beloven Ieder jaar verlenging betalen maar er komen steeds meer mensen voor je bij je inschrijving als woningzoekenden
Ofw sorry maar jullie zijn met oprecht echt super slecht... slecht te bereiken. Een website waarvan de pop up berichten niet verdwijnen en je dus geen klacht kan indienen... dit al telefonisch vermeld de hebben 3weken geleden en nog niet verholpen net als mijn klacht over de buurman waarvan er al +- 6weken meerdere klachten over zijn ingediend door meer klanten dan alleen mijzelf.. en natuurlijk is ook daar niks mee gedaan.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Oost Flevoland Woondiensten met het openbaar vervoer


Dronten, Station 480 meter
143
146
147
663
Dronten 490 meter
Stopbus i.p.v. trein
Dronten, Station 490 meter
21
22
Dronten, Station 490 meter
21
22
Dronten 490 meter
Intercity
Sprinter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid