facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OOPOEH

OOPOEH

Info

Stichting OOPOEH, kort voor Opa's en Oma's Passen Op Een Huisdier, koppelt hondenbezitters aan senioren die hun dier graag gezelschap willen houden.

Geschiedenis

Stichting OOPOEH, kort voor Opa's en Oma's Passen Op Een Huisdier, helpt senioren aan een leuke dagbesteding door ze in te zetten als OOPOEH voor huisdieren. OOPOEH wil hiermee drie vliegen in één klap slaan: senioren helpen aan meer gezelschap en beweging, baasjes helpen aan een betrouwbare oppas en huisdieren helpen aan de aandacht en verzorging die zij nodig hebben.



"Stichting OOPOEH helpt senioren 55+ die zelf niet meer aan een hond willen/kunnen beginnen aan een lieve oppashond in de buurt. Zo snijdt het mes aan drie kanten: een senior geniet van de gezelligheid van een lieve hond om zich heen, een baasje heeft een betrouwbare oppas en de hond alle liefde en aandacht die hij nodig heeft."
Adres: Keizersgracht 344, 1016EZ Amsterdam
Telefoonnummer: 020-7853745
Stad: Amsterdam
Route: Keizersgracht 344
Postcode: 1016EZ


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ervaringen oopoeh, oopoeh houten, kosten oopoeh, oopoeh inloggen, oopoeh vacatures, oppas voor hond gezocht, info oopoeh nl, wie wil er op mijn hond passen
Recensies
Geweldige stichting die zoveel moois te bieden heeft voor zowel de hond, baasje en de oppas. Ik heb voor Coco nu al enkele maanden een fantastische oppas, Coco en de oppas vormen echt een verrijking in elkaars leven! Wat betreft de reviews over de bijdrage. Beide kanten, baasje en oppas weten vooraf dat het op vrijwillige basis is, maar dat de 15 euro per maand wordt ingezet om activiteiten te organiseren. Denk enige tip hierbij om maandelijks naar baasje en oppas mail te sturen met activiteiten.
Wat een fijne stichting! Inmiddels gematcht met een super lieve teckel en de medewerkers hebben al een paar keer belangstellend geïnformeerd.
Wat is dit nu? Een stichting die zichzelf verrijkt en gratis oppas zoekt voor honden. Een kleine financiële tegemoetkoming voor de vrijwilligers lijkt mij wel gepast. Feestjes organiseren voor de vrijwilligers is wel uitbuiting, vind ik. Wanneer zijn die feestjes en wat houdt dat in? Veel onduidelijkheid en de stichting verrijkt zichzelf hiermee. Niks tegen goede initiatiefnemers, maar laat de mensen wat verdienen. Dat is wat ik ervan vindt.
Ik had een goed gevoel bij de stichting tot ik ze door pensioneren niet meer nodig had, opzeggen was al heel vervelend en moeilijk en de automatische incasso gaat nog steeds door. Heel irritant ik blijf bellen en er gebeurt niets
Lijk me ook wel leuke afleiding voor 50plussers
Ik zag dit op de reclame en dacht : "dit is een leuk idee voor mijn oude pa die gek is op honden! Wat een goed en nobel idee!" Maar als ik op de site kijk word je ingehaald door de realiteit en blijkt dit bedrijf een verdienmodel te maken van ouderen die het werk doen en zij die hun zakken vullen. Stichting!? Die had Sywert ook.
Was zelf ook oopoeh, tot dat ik toch zelf graag mijn eigen hond wilde. Alles gaat in goed overleg en kennismaking met baas en logeerhond.
Het is wel een vriendelijke organisatie, die haar best doet baasjes en oppassers bij elkaar te krijgen. Maa jammer genoeg heb ik 3x !achtereen meegemaakt dat baasjes afhaakten of het op de lange baan schoven. Of dat een potentieel baasje totaal niet meer bereikbaar was. En dat bleek dan pas na weken. Je zit dus maar te wachten, terwijl je gratis en belangeloos op een hond wilt passen. Ik vind dan ook dat de stichting duidelijker criteria t.a..v. de baasjes die een hond zoeken zou moeten stellen, om zo veel teleurstellingen te voorkomen. Ik maak geen gebruik meer van hun!
Dit is een ‘Win Win’ situatie. Door je bijdraag aan Stichting Oopoeh steun je een uitstekend initiatief, eentje van Maatschappelijk belang en als Baas vind je een betrokken oppas een Oopoeh voor je dierbare hond. Er ontstaat een band tussen je hond en zijn of haar Oopoeh - ze houden elkaar gezel en gezond door de interactie en het feit dat ze met elkaar in beweging komen. En dit voor een bedrag van €50 voor je lidmaatschap eenmalig en €15 in de maand, mits je een Oopoeh vind en het maakt niet uit of er nou 1, 2 of 3 dagen in de week opgepast word. Ga dat eens vergelijken met een commerciële bedrijf waar je minimaal €10 per dag kwijt bent. Stichting Oopoeh heeft hart voor dieren en mens :
Iemand tipte mij op deze site, daar ik een oppas zoek voor mijn hond op leeftijd. Ik dacht: wat een mooi initiatief! Maar zag net dat de inschrijfkosten € 50,- bedraagt, waarna je voor het lidmaatschap maandelijks € 15 dient te betalen. En de Opoe's -c.q. mensen die oppassen- zijn vrijwilligers. Heus begrijp ik dat een dergelijke site geld vraagt, maar dit vind ik echt belachelijk. Duidelijk dat een bedrijf gevestigd op de prijzige Keizersgracht wat wenst binnen te harken..! Bah...!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid