facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oonivoo

Oonivoo

Info

Oonivoo. Geboren uit passie voor wijn. Gerijpt tot een gastronomisch avontuur.

Geschiedenis

In ons sfeervolle restaurant staat genieten centraal! Genieten van natuurlijk de heerlijkste gerechten, maar ook van de sfeervolle ambiance en onze zorg dat het u aan niets ontbreekt.



"Mooie wijnen gecombineerd met prachtige spijzen, maar vooral de sfeer van gastvrijheid. Bij OONIVOO draait het om u: onze gast. Ons restaurant zien we als een mooi theater waar u vooral zelf de voorstelling bepaalt. Stelt u het bijvoorbeeld op prijs om een toelichting te krijgen bij onze wijnen en creaties uit de keuken of vindt u het juist prettig om zo min mogelijk ‘gestoord’ te worden. Kortom, wanneer wij weten wat u prettig vindt dan houden we daar graag rekening mee."
Adres: Markt 1A, 5401 GN Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413257000
ln.oovinoo@tnaruatser
Stad: Uden
Route: Markt 1A
Postcode: 5401 GN


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 12:00 - 21:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: oonivoo betekenis, oonivoo restaurant, oonivoo menukaart, oonivoo facebook, oonivoo recensie, restaurant oonivoo uden, oonivoo michelin, oonivoo iens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Bellair Uden Bistro Bellair Uden 43 meter Wederom heerlijk gegeten, deze keer de tapas. Hoogwaardige kwaliteit, voor ieder wat ...
Brasserie de Baron Brasserie de Baron 74 meter Erg lekker gegeten, fijne sfeer! Grote porties.
Jambon Jambon 711 meter Was mijn eerste keer eten bij jambon, maar o zo lekker. Porties waren ook goed, sfeer...
Recensies
Fantastische tastingbox met 6 gerechten waar je zelf bijna niets aan hoeft te doen. Lekker, mooi en bijpassende wijnen. Verhouding prijs kwaliteit uitstekend.
Het spijt me zeer voor mensen die in deze review op zoek gaan naar iets negatiefs maar op dit restaurant is gewoon niks aan te merken. De avond begon op het terras met een drankje en een aantal fantastische amuses. Daar het personeel de weersverwachting goed volgde en er een hoog risico was op regen die avond werd het daadwerkelijke diner binnen gereserveerd. Binnen was het interieur zeer comfortabel en het restaurant is creatief ingericht, niet eentonig en men kan merken dat er over nagedacht is. Wij bestelden het 6 gangen Cuisine menu. De amuses hadden al een toon gezet voor de creativiteit van de chef en zijn team. Wat volgde was een culinaire ontdekkingsreis. Het niveau en de creativiteit leken wel geen grenzen te kennen. Bij elke gerecht volgde ook een korte uitleg over wat er precies geserveerd werd en, iets wat ik persoonlijk bij een restaurant van dit niveau belangrijk vindt: de sauzen werden pas aan tafel, door het personeel, uitgeschonken zodat de gerechten in eerste in hun meest pure vorm, zonder camouflage van saus, gepresenteerd werden. Nu kan ik uiteraard gaan vertellen over het uitstekende vlees en vis echter voor mij was toch de verrassing van de avond het aardappel gerecht. Dat de chef zo een ogenschijnlijk simpel ingrediënt naar zo een niveau kan tillen toonde waar talent. Het dessert was ook wederom een waar kunstwerk en werd voorafgegaan door een verrassende amuse. Over de dranken kan ik weinig vertellen daar mijn gaste en ik die avond geen alcohol dronken. Wel waren de ons aangeboden alternatieven zeer goed en hebben wij de alcohol geen moment gemist al zouden wij in de toekomst wel graag een keer terugkeren om alles te proberen inclusief de bijpassende wijnen. Het was wel een lange avond, wij begonnen om 18:00 en het was zo goed als 23:00 toen wij het restaurant verlieten. Als laatste wil ik nog even melden dat ook als men speciale wensen heeft men dit restaurant met een gerust hart kan bezoeken. Mij gaste kon geen kolen verdragen en dit is door de chef op zeer goede wijze opgelost met alternatieve ingrediënten en ideeën. Wij komen in de toekomst zeker nog een keer terug. Vegetarische menuopties: Men kan de menu's ook bestellen zonder vlees en/of vis. Parkeren: Parkeren kan voor de deur. Wel opletten daar overdag en op koopavonden dit betaald is. Op nog geen 5 minuten loopafstand kan men ook gratis parkeren. Speciale dieetwensen: Geen enkel probleem. Men kan dit bij het reserveren ook online al aangegeven maar het personeel vraagt er voor de zekerheid ook nog even naar.
Geweldig, zelden zo bijzonder en heerlijk gegeten. Hele fijne sfeer, fijne bediening en goede uitleg bij de gerechten en wijnen. Absolute top!Eten: 5/5
Heerlijk eten bij Oonivoo, top prijs/kwaliteit verhouding. Super service, vriendelijke bediening met veel kennis van de gerechten en bijbehorende wijnen. Hier al meerdere keren geweest en gaan zeker vaker terug komen!
Wat een fantastische beleving van begin tot eind. Een heerlijk terras voor de ontvangst. Heel vriendelijke gastheer en sommelier die elke gang inleiden met mooie verhalen en goede toelichting. In ons gezelschap was er een vegetarische en zee-schaal- en schelpdier vrije wens, waar super goede alternatieven voor waren gevonden. Wijn-arrangement is absoluut aan te bevelen. Wat past alles mooi in elkaar! De hele entourage was ook geweldig en parkeren kon ongeveer voor de deur aan het plein. Kei fijn.
Heerlijk gegeten, mooie amuses en gerechten, zeer zeker ster waardig
Fantastisch gegeten. Al eens eerder geweest en toen viel het veganistische hoofdmenu tegen. Nu was het perfect. Wel erg jammer dat het restaurant nog steeds foie gras op de kaart zet. Dit kan echt niet meer. Voor ons reden om de volgende keer toch een andere keus te maken.
We hebben genoten van een overheerlijk diner voor ons 50-jarig huwelijksfeest met familie. Het was top, smaken verrassend, wijnen perfect bij de gerechten. Prijs en kwaliteit uitstekend. Afspraken die we hadden gemaakt, klopte tot in de perfectie. Bediening uiterst bekwaam en zeer vriendelijk. Een en al lof.
Ondanks de corona en de tijd waar we ons aan moesten houden was het weer een héérlijke avond! We hebben ons laten verrassen door een fantastisch culinair 5-gangen menu met mooie wijnen en andere drankjes. Het personeel was vriendelijk en had goede uitleg bij de gerechten, TOP! We zaten in een sfeervolle aparte kamer.
Fantastisch eten en fantastisch personeel. Een hele bijzondere ervaring. Dankbaar en blij dat ik hier heb mogen eten!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid