facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ooms Construction bv

Info

Welkom op de pagina van Ooms Civiel. Volg ons en vind ons leuk voor statusupdates! Neem ook eens een kijkje op http://www.ooms.nl.

Geschiedenis

Ooms Construction zet koers naar nieuwe rollen en samenwerkingen, naar duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap. We hebben daarvoor twéé sterke troeven in handen. Op de eerste plaats ons aanbod aan faciliteiten, innovatieve producten en slimme oplossingen voor opdrachtgevers en eindgebruikers. De tweede troef laat zich minder makkelijk in producttermen omschrijven: dat is onze manier van werken die ons heeft gebracht tot het bedrijf dat wij nu zijn. Dat waaraan men ons herkent. Deze 'persoonlijke' kenmerken van ons bedrijf, noemen wij kortweg: het Ooms-DNA.

Verder kijken dan vandaag
Als onderneming maken we deel uit van de samenleving. Vanzelfsprekend nemen wij daarom onze verantwoordelijk voor de kwaliteit ervan en kiezen we bewust voor verantwoorde materialen, hergebruik, integratie van ontwerp en beheer/onderhoud en life cycle cost analyses.

Met hoofd en hart
Hoe groter projecten worden, hoe zwaarder ze leunen op menselijke denkkracht. Systemen, programma’s en systemen helpen ons daarbij. Maar aanleg, ervaring en kennis zijn door niets te vervangen. Onze medewerkers zijn ons grootste goed en we laten hun talenten daar terecht komen waar ze de ruimte krijgen.

Op zoek naar gedeelde belangen
Eén team, één doel. Wij geloven in de kracht die specialisten samen, als één team, kunnen bereiken. In zo'n samenstelling zoek je vanuit gemeenschappelijke doelstellingen naar de oplossing die werkt en blijft werken. Kwaliteit en daarmee in het verlengde duurzaamheid, is zo'n gemeenschappelijk doel. Omdat het belang ons allemáál, als samenleving, aangaat.

Geen zee te hoog
We zijn een gedreven bedrijf. Daar komt voort uit nuchterheid: wat we doen, willen we goed doen. Geen poespas. Niet om de hete brij heen draaien. Maar duidelijk zijn, er tegen aan gaan en afspraken nakomen. En we nemen onze verantwoordelijkheid.

De daad bij het woord
Ook het best bedachte plan valt of staat met de kwaliteit van de uitvoering. Wij beschouwen de uitvoeringsfase als de toetssteen van ons kunnen. Daarom behandelen wij elke uitvoering met evenveel zorg en zijn we kritisch op leermomenten.

Adres: Scharwoude 9, 1634 EA Scharwoude, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)22 954 77 00
Stad: Scharwoude
Route: Scharwoude 9
Postcode: 1634 EA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ooms Openingstijden, Ooms Bouw
Recensies
Zeer lage kwaliteit van bouwen. Als bakstenen op zijn kop worden gemetseld zegt dit meer dan genoeg. Jammer hoor we waren zo blij met onze aankoop maar hoe langer we aan het klussen zijn hoe meer gebreken we tegenkomen....
Een prima samenwerking mogen beleven met met name de werknemers ter plaatse. Tijdig opgeleverd met een prima resultaat wat een compliment waardig is in deze tijden met een te kort aan technische mensen.
Bouw liep 6 maanden uit, waardoor de hele wijk er een half jaar lang uit zag als bouwplaats. Nu de huizen er staan zijn alle muren scheef en is de keuken niet goed geïnstalleerd, Ooms weigert echter verantwoordelijkheid te nemen. Als je naar een woning van Ooms verhuist kan je beter een ander huis zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid