facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ooms Construction bv Grond- en wegenbouw beton- en waterbouw en leidingbouw

Ooms Construction bv Grond- en wegenbouw beton- en waterbouw en leidingbouw

Geschiedenis

Ooms Civiel is een innovatieve infraprovider met bijna 350 enthousiaste professionals. Het bedrijf bestaat uit een drietal werkmaatschappijen, elk met hun eigen disciplines:

- Ooms Construction, Grond-, Weg- en Waterbouw, zowel bovengronds als ondergronds.
- Ooms Producten, met asfaltproductie in eigen beheer en speciale producten. Ooms producten Europe houdt zich bezig met de internationale handel in wegenbouwproducten. De belangrijkste hiervan zijn Sealoflex® bitumen, diverse soorten blanke bitumen en asfaltwapening (GlasGrid®).
- Unihorn, ingenieursbureau voor infra en bouw.

Sinds januari 2012 is Ooms Civiel onderdeel van Strukton Civiel. Door bundeling van krachten en activiteiten is Ooms Civiel in staat een antwoord te geven op complexe vraagstukken van opdrachtgevers. Wij bedenken kosteneffectieve en duurzame oplossingen voor elk infra-, bouw- of engineeringsproblemen. Ooms Civiel heeft een eigen Research & Development afdeling die garant staat voor continue onderzoek, innovatiedrang en kennis van de laatste ontwikkelingen. Dit totaalpakket maakt Ooms Civiel tot een interessante partner in de wereld van infra en consultancy, zelfs internationaal. Ooms Civiel werkt zelfstandig maar kan desgewenst samen met strategische partners plannen ontwikkelen en uitvoeren.

Specialismen

Infraconcepten, Asfaltproductie, Asfaltinnovaties (eigen R&D), Speciale asfaltproducten



"Aannemer én projectontwikkelaar. Twee disciplines, één bedrijf. En dat al meer dan 100 jaar! Bij Ooms Bouw & Ontwikkeling vindt u álle ingrediënten voor een succesvol bouwproject.Ooms Bouw kan als hoofdaannemer uw complete opdracht naar wens uitvoeren. Ook in bouwteamverband kunnen wij u in elk stadium van het bouwproces begeleiden naar optimale kwaliteit binnen uw budget.Ooms Ontwikkeling ontwikkelt risicodragend projecten, zowel zelfstandig als in samenwerkingsverbanden. Dit kunnen gebiedsontwikkelingen zijn, maar ook woningbouw- of utiliteitsbouwprojecten. Daarnaast creëren wij oplossingen voor vragen uit de markt, zoals duurzame woningen, speciale woonvormen en zeer kostenefficiënte rijwoningen en tweekappers."
Adres: Scharwoude 9, 1634 EA Scharwoude, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0229 547 700
Stad: Scharwoude
Route: Scharwoude 9
Postcode: 1634 EA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Ontwikkelaar die gaat voor duurzaam en kwaliteit. Kiest indien mogelijk vaak voor een warmtepomp met eigen bron, in plaats van een buitenunit. Een systeem dat tot wel 25% zuiniger is met energie voor verwarmen en tot wel 95% zuiniger is met energie bij koelen. Een mooi voordeel, elk jaar weer. Mooie strakke polyester dakgoten, zeer onderhoudsarm. Degelijke betrouwbare aannemer. Bestaan al meer dan 100 jaar.
Denk goed na en calculeer extra moeite en kosten zodra je bij deze aannemer een woning gaat kopen/laat bouwen. Ze hebben een starre houding. Flexibiliteit om iets aan te passen bestaat niet. De onderaannemers die samenwerken hebben duidelijk geen goede communicatielijnen met Ooms aannemer. Daardoor is er hele slechte kwaliteitscontrole bij oplevering van deeltaken. Want zodra je achter komt dat iets niet voldoet volgens iso normen, weten ze niet wanneer en hoe het is gebeurd. Het ergste is dat ze letterlijk weglopen in plaats van het te oplossen. Ze zijn erg goed in het afschuiven van taken en verantwoordelijkheden naar de klant en andere onderaannemers toe.
Nieuwe woning kopen van Ooms kan ik iedereen afraden. Enorm slechte communicatie tijdens de bouw, maar na oplevering is de situatie zo mogelijk nog erger. 'Service' is niet aanwezig. Overal moeten we achteraan zitten, en niet 1 keer, niet twee keer, nee: tot tien keer aan toe! Schandalig! Klanten bestaan denk ik niet voor Ooms, klantenservice komt niet voor in hun woordenboek. Als ik minder dan 0 sterren kon geven, kregen ze die. Wij zitten een jaar na oplevering nog met niet-opgeloste gebreken en voelen ons niet serieus genomen.
Zeer goede communicatie. Recht is recht, krom is krom mentaliteit. Uitvoerder had organisatie zeer goed op orde. Erg blij met mijn nieuwe woning in Utrecht
Ik raad iedereen aan nog eens goed na te denken alvorens met één van deze bedrijven of combinatie USP-OOMS in zee te gaan. Tijdens het bouwproces totaal geen communicatie behalve de facturen. Zelfs niet dat de oplevering een half jaar langer duurt dan beloofd! Bij de oplevering tot 3 keer toe verkeerde informatie verstrekt. Opleverpunten worden slecht hetsteld, of zelfs helemaal niet. Verantwoordelijkheid wordt niet genomen of zelfs afgeschoven. Communicatie is ronduit slecht en zelfs onbeschoft inclusief valse beschuldiging. Deze bedrijven zoeken niet naar een oplossing voor de klant maar alleen voor hun eigen portomonee! In plaatst van een oplossing met de klant te zoeken maken ze de situatie alleen maar erger! Kwaliteit is een ruim begrip, maar bij deze bedrijven ligt de kwaliteit ver beneden elk pijl, zelfs zich aan de norm houden is er mijninziens mij niet bij!
Zeer lage kwaliteit van bouwen. Als bakstenen op zijn kop worden gemetseld zegt dit meer dan genoeg. Jammer hoor we waren zo blij met onze aankoop maar hoe langer we aan het klussen zijn hoe meer gebreken we tegenkomen....
Als ontwikkelaar was Ooms eindverantwoordelijke voor het project en de communicatie tijdens het bouwproces. Helaas wilden ze geen verantwoordelijkheid nemen voor lange bouwtijden en maakten ze keuzes om twee bouwfases samen te voegen terwijl er onvoldoende mankracht was. Ook de communicatie was slecht/beperkt - vertragingen werden pas gecommuniceerd nadat de kopers gevraagd hadden wat er aan de hand was. Kortom, een knullig bedrijf.
Heel inflexibel bedrijf. Ze zijn ook niet aangesloten bij de Stichting Klantgericht Bouwen, dat is maar goed ook. Beter en huis laten bouwen door een andere aannemer. @Ooms 1: Mijn vragen betreffen geen wijziging in het prefab-beton casco. De precieze reden van jullie inflexibiliteit blijft dus onbekend. @Ooms 2: Zouden jullie ajb eerst willen reageren op vragen via de email, alvorens te reageren op een review bij Google?
Bouw liep 6 maanden uit, waardoor de hele wijk er een half jaar lang uit zag als bouwplaats. Nu de huizen er staan zijn alle muren scheef en is de keuken niet goed geïnstalleerd, Ooms weigert echter verantwoordelijkheid te nemen. Als je naar een woning van Ooms verhuist kan je beter een ander huis zoeken.
Ik heb het een en ander aan mijn huis mankeren dat wel opgelost word. Het zou alleen wel fijn zijn als de problemen niet meer terug komen. Dat is nu de afgelopen jaren wel het geval helaas. Voor de service niet extreem veel over te klagen. Maar de duurzaamheid van de oplossingen haalt het cijfer dik naar beneden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid