facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OOM Verzekeringen

OOM Verzekeringen

Info

OOM Verzekeringen is gespecialiseerd in ziektekostenverzekeringen voor mensen die naar het buitenland gaan of naar Nederland komen.

Geschiedenis

OOM Verzekeringen is in 1940 opgericht met als doel om oorlogsschade te verzekeren. In de loop van de tijd zijn onze activiteiten uitgebreid. Onze kernactiviteiten nu zijn het verzekeren van verzwaarde brandrisico's en verzekeringen voor Nederlanders die naar het buitenland vertrekken of buitenlanders die naar Nederland komen.

Onze taak

De kracht van OOM Verzekeringen is de kleinschaligheid. Dit uit zich in flexibiliteit en een persoonlijke benadering van onze klanten. OOM Verzekeringen stelt zich als doel om haar klanten in Nederland en in het buitenland, te helpen op een persoonlijke en klantvriendelijke wijze.

Producten

Ziektekostenverzekeringen voor Nederlanders in het buitenland. Beperkte ziektekostenverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen voor mensen die naar Nederland komen. Reis-, annulering-, ongevallen-, aansprakelijkheid-, inboedel- en rechtsbijstandsverzekeringen voor in het buitenland. Brandverzekeringen voor moeilijk verzekerbare risico's in Nederland. Grafmonumentenverzekeringen en molestverzekeringen.



"Wij zijn er voor mensen met ongewone verhalen die gewoon goed verzekerd willen zijn. Van een leven over de grens tot een bijzonder bezit: OOM verzekert het."

"Wij zijn er voor mensen met ongewone verhalen die gewoon goed verzekerd willen zijn. Van een leven over de grens tot een bijzonder bezit: OOM verzekert het."
Adres: Jan Thijssenweg 2, 2289AA Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 0031 (0)70 3532100
ln.negnirekezrevmoo@ofni
Stad: Rijswijk
Route: Jan Thijssenweg 2
Postcode: 2289AA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: oom verzekeringen schengen, oom verzekeringen opzeggen, oom verzekeringen student, oom verzekeringen inloggen, oom verzekeringen ervaring, oom verzekeringen declaratie, oom verzekeringen contact, mijn oom verzekeringen inloggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Waarborgfonds Motorverkeer Waarborgfonds Motorverkeer 1 km Deze instantie mag worden opgeheven. Als je een aangifte doet wordt je behandeld als ...
Recensies
Afsluiten van de verzekering gaat heel makkelijk. Maar de website als je ingelogd bent is waardeloos, nergens kan je iets vinden. De declaratie die je ingediend hebt kan je niet zien onder declaratie overzicht bijvoorbeeld. Als je iets indient duurt het lang voor reactie 2 weken. Als je dan een vraag terug stuurt op de mail duurt het weer 2 tot 3 weken. Communicatie gaat heeel moeizaam… Tenzij het over het afsluiten gaat. Er was iets met mijn telefoon gebeurd en het heeft meer dan 2 maanden geduurd, doordat ja na elke reactie op een mail meer dan 2 weken moet wachten. En mijn vriend krijg op reis uitdrogingsverschijnselen door een parasiet. Naar een dokter geweest, maar wordt allemaal niet vergoed. Betaalde wel €55 per maand ervoor, maar waarvoor geen idee. Maar goed dat zal vast in de polisvoorwaarden staan, alleen als je die wilt openen als je ingelogd bent, dat werkt ook niet.
OOM Verzekeringen is de enige Nederlandse verzekeringsmaatschappij die dekking geeft voor molest via hun Buitenland zorgverzekering. Het enige minpunt van deze verzekering is dat ze een leeftijdsgrens hanteren van 49 jaar voor de Light dekking. Dit is ongunstig wanneer je deze verzekering wil afsluiten voor een korte periode van enkele weken en je alleen dekking wil van de medische kosten omdat je naar een oorlogsgebied gaat om humanitaire hulp te bieden.
Fijn om een gespecialiseerde partij te hebben specifiek voor verzekeringen in het buitenland. Uitstekende website, snel en helder proces. Polis afsluiten was een fluitje van een cent. Ik beveel Oom van harte aan.
Had eerst Schengen verzekering voor gast bij OOM afgesloten, helaas voor vertrek moeten in ruilen voor ene van Allianz met werelddekking wegens onbetrouwbaarheid Airlines, stakende verkeersleiders en de mogelijkheid dat gekozen airline route gaat aanpassen. OOM begripvol met voorrang al betaalde premie terug gestort , waarvoor dank. OOM is minder flexibel met airlines die eerst over USA gaan vliegen ipv direct naar Madrid in Schengen gebied. Niet dat dat gebeurd, maar komt deze dagen vaak voor. Curaçao is al geen Schengen.
Ik heb gelukkig geen declaraties hoeven maken, maar met het tijdelijk afsluiten en opzeggen van een reis/zorgverzekering ging heel makkelijk. Ik zat in een gekke situatie tussen twee overheden in en waar geen enkele andere verzekeringsmaatschappij mij kon/wilde helpen, was dat bij OOM heel snel geregeld. Het fijnste vond ik dat hun verzekeringen heel bondig worden omschreven waardoor mijn vragen direct werden beantwoord. Ook opzeggen was een eitje. Goed en duidelijk bedrijf.
Wist niet dat het nog niet zo eenvoudig was om zorg te dragen dat buitenlandse gasten verzekerd Nederland kunnen komen bezoeken. Reguliere reisverzekeringen zijn hiervoor niet geschikt. In eerste instantie contact gehad met een grote Internationale verzekeraar daar liep ik tegen de klippen omhoog van ergernis. 45 minuten in de wacht of nog langer, en na doorverbinden een ongeïnteresseerde persoon, kortaf. Ik vond op Google het kantoor OOM verzekeringen en legde mijn vraag voor hoe komende bezoekers te verzekeren. Heb een uitgebreid duidelijk advies gehad, ook op basis van leeftijden van de bezoekers. Deze week online geregeld, en daarna nog prima ondersteuning bij een resterende vraag. Aanrader ! Ik neem niet gauw te moeite een review te schrijven
OOM verzekeringen steekt met Kop en Schouders uit boven de rest. Fijne communicatie, vriendelijke medewerkers, vlotte afhandeling van een claim, in 2015 en nu in 2023 , zeer professioneel. Hier wordt je nog met respect behandeld.
Verassend eenvoudig af te sluiten verzekering voor mijn vriendin met Schengen-visum. Duidelijke informatie, geen onaangename verrassingen, voor een redelijke prijs en de polis in no-time in huis. En op mijn verzoek om een Engelstalige versie had ik die ook dezelfde dag nog in huis, prima service.
Wordt met het jaar slechter en duurder en duurder en duurder... Declareer niet veel, eigenlijk bijna nooit. Declareer je eens iets zonder uitleg afgewezen, terwijl de polis toch duidelijk staat dat het gedekt wordt. Het begint een beetje een rip off bedrijf te worden. Tijd dat ik va nu alles ga declareren waarvan ik ook maar denk dat het kan.
Toen ik er op de website even niet uitkwam, heb ik gebeld. Kreeg een zeer vriendelijke en geduldige medewerker aan de lijn, die mij goed heeft geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid