facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OOK 'van alles in huis'

OOK 'van alles in huis'
Adres: Rijnstraat 40 , Woerden 3441 BV, NL
Telefoonnummer: 0348 417 248
Stad: Woerden
Route: Rijnstraat 40
Postcode: 3441 BV


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-21:00
Zaterdag: 09:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: kookwinkel woerden, kitchen2table openingstijden, bakwinkel woerden, koffiewinkel woerden, kitchen2table woerden, opening huis van alles bodegraven, huis van alles bodegraven vromade, winkels voorstraat woerden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BoCafé BoCafé 73 meter
Broodje Midas Broodje Midas 167 meter Hier even gestopt voor een lunch Was prima voor elkaar vriendelijk personeel, ondank...
Recensies
Leuke kookwinkel met gezellige koffie/lunchruimte. Personeel heel aardig en geïnteresseerd. Heerlijke tosties en super lekkere pecan/caramelkoek. Heerlijk rustig ook, geen harde muziek. Favoriet plekje als we naar Woerden gaan.
Leuke kookwinkel, die ook nog koffie en taart serveert . Deze is op zondagen geopend bijzonder in Woerden
Van serieuze keuken attributen, cake versiering spul, tot grappige kaarten en kadootjes, ook lekkere koffie /thee met heerlijke stuk taart erbij. Een favoriete winkel. Ook nu uitgebreid menu met diverse tosti's, onder andere heerlijke Kimchi&Kaas -East meets West!
Zeer ruim en bijzonder aanbod van divers keukengerei en aanverwanten. Zelfs je messen kun je hier laten slijpen. Aanrader!
Een bijzondere plek. Een kookwinkel? Een theehuis voor kinderen met hun ouders? Een hangplek voor hipsters? Ik kwam er niet goed uit. Gezeten op een steigerhouten bankje met een schapenvachtje dronk ik een lekkere grote kop thee, die ik kon neerzetten op een oliedrum. Intussen keek ik naar een aan het plafond hangende fiets... Afijn, de bediening was OK en ik kon afrekenen aan de kassa, waar ook de potten en pannen werden ingepakt dat was dus wachten...
Gezellig kookwinkeltje met de gelegenheid om wat te eten en drinken. Ik kom hier altijd wel even een stukje taart eten als ik in Woerden ben. Pluspunten voor de creatieve inrichting.
Hier ben je een gewaardeerde klant. Of je nu komt voor een klein cadeau, een consumptie of een groot geschenk, iedereen wordt vriendelijk en deskundig geholpen. Bevlogen en creatieve ondernemers en medewerkers.
Heerlijk zelfgemaakt gebak, lekkere koffie, vriendelijke bediening en als bonus is er ook nog een kookwinkel. Wat wil een mens nog meer?
Bijzondere winkel met bijzondere spullen, helaas wat aan de prijs. En je kan ook nog een lekker bakkie halen. Met terras.
Fijne service, creatief, super koffie, heerlijk eigen gemaakt gebak en gezellig OOK. Prima zondag middag besteding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid