facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oohm

Oohm

Info

Een plek voor ontspanning, rust & betrokkenheid. Een plek om te kunnen ZIJN, waar niets hoeft, maar waar wel veel kan. Alles om jezelf te kunnen voeden, op te laden of kan worden geïnspireerd om nog een mooier leven te creëren.

Adres:
Telefoonnummer: +31651969889
Stad: Bennebroek



op zoek naar gerelateerd: Ohm yoga, Ohm centrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Back to heart Yoga Back to heart Yoga 193 meter Een moment voor jezelf. Een moment om contact te maken met jouw innerself. Met een V...
Perfect Silhouette Injectables Perfect Silhouette Injectables 702 meter Ik kom altijd bij Dr. Shelly, zowel zij als de eigenaar zijn super vriendelijk en ik ...
Recensies
Ik ben ontzettend blij met mijn mooie ruimte om workshops te geven. Vanaf 1 oktober ben ik hier werkzaam. Ik voel me zeer welkom en geniet van het prachtige uitzicht en de mooie locatie en de lieve collega's Ik huur elke maand een dagdeel op donderdag van 14.30 uur tot 20.30 uur.
Wat een heerlijke, warme en fijne plek om te in te mogen werken. Midden in de natuur om weer snel op te kunnen laden of inspiratie op te doen en het gebouw alleen is natuurlijk al prachtig en heet je echt welkom. Samen met de mensen die er werken en een heerlijke en gezonde lunch ben ik iedere keer blij dat ik er mag zijn!
Wat een oase van rust en liefde. In dit gebouw in de natuur is er echt een familie gevoel bij iedereen en doe alsof je thuis bent sfeer. Liefdevol gemaakt eten alleen take away, en na deze drukke werkdag smaakt het werken bij een Oohm flexplek/kantoor naar meer!
Ontzettend fijne retrait gehad bij Oohm, hartelijk ontvangen en gedurende mijn hele verblijf was alles top geregeld. Iedereen was erg aardig, ik voelde me direct op mijn gemak. Prachtige omgeving en een prachtig huis. Top om tot rust te komen en/of jezelf even te verwennen. Kom zeker terug!
Wij hebben met ons team van RSPND een perfecte dag hier gehad! Een inspirerende natuuromgeving, verantwoorde lunch en een klein uurtje yoga om weer fris te worden. Van harte aanbevolen, ook als een plek om gewoon even koffie te gaan drinken.
Wat een prachtige plek, gebouw en mensen. Zoveel fijns te beleven en lekkers te eten. Het is echt fijn vertoeven!
Echt een mooie plek en een mooie omgeving. Fijne yogales bij Monique gevolgd en daarna heel lekker geluncht. Aanrader voor iedereen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid