facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogzorg Bastiaan Optiek

Oogzorg Bastiaan Optiek

Info

Like (klik bovenaan de pagina op 'Vind ik leuk') onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van (zonne)brillen, contactlenzen en oogzorg.

Geschiedenis

Bij Oogzorg Bastiaan Optiek in Waddinxveen bent u aan het goede adres voor een trendy montuur en/of zonnebril en contactlenzen. Oogzorg Bastiaan Optiek is een trotste aanbieder van bijzondere merken waaronder Theo, Anne et Valentin, Alain Mikli, Lunor en G- Star RAW.

Adres: Groensvoorde2-4, 2742 DJ Waddinxveen
Telefoonnummer: 0182-630240
Stad: Waddinxveen
Route: Groensvoorde2-4
Postcode: 2742 DJ


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Bastiaan Optiek Waddinxveen openingstijden, Bastiaans Optiek, Bastiaan koffie Waddinxveen, Orthoptist waddinxveen, De Romph, Specsavers, Optometrist, Vint brillen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Romph Opticiens De Romph Opticiens 496 meter Ook bij mijn vierde aanschaf van een zonnebril weer fijn, rustig en deskundig geholpe...
Recensies
Wat een prachtige winkel. Zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel. Nemen de tijd voor je en denken met je mee. Mooi ruim aanbod. Zeker een aanrader!
Wat een mooie zaak is dit geworden! Top Service en kwaliteit want ik werd deskundig en vriendelijk geholpen terwijl ik een kopje koffie kreeg van Buscaglione! Wie had dat verwacht in een optiek zaak? HEERLIJK! Ik kom zeker terug en kan het iedereen aanraden.
Vriendelijk personeel, flexibel, alle tijd nemend voor de klant. Aanbevolen!
Mooie zaak, deskundig geholpen!
Voor de juiste en beste oogzorg ben je hier op het juiste adres. Deze mensen werken op afspraak en nemen ook echt de tijd voor je en geven de juiste adviezen en geven ook hun eigen mening. De medewerkers daar zijn erg gemotiveerd en heel vriendelijk in omgang met hun klanten en komen hun afspraken ook na. Nieuwe frisse optiek met allemaal nieuwe oog apparatuur voor de aller beste oogzorg hier wordt je echt vrolijk van. En grote ruimen parkeerplaatsen voor de deur en nog gratis ook. Aanbeveling; zeker hier na toe gaan Top Zaak
Vanmiddag geholpen door een dame die 3 maanden in dienst is maar niet wist wat “club” en “incasso” betekende.....dus wilde mij laten betalen. Ik vond dat een beetje slordig........mijn man heeft gewoon een abonnement. Tip.....beter inwerken
Een top zaak die kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft. De service is van ongekend niveau! Ik ben al 10 jaar klant laseren, lenzen, bril, zonnebril en loop altijd met een zeer tevreden gevoel de zaak uit.
Een brillen winkel en koffie zaak in 1!? Leuk concept, maar misschien beter alleen bij brillen houden. De thee en tosti's zijn super, koffie is beneden niveau en als koffie connaisseur mag ik dat zeggen.
Werkelijk een fantastische zaak, alleen maar brillen en monturen van een hoge kwaliteit. Wordt goed geholpen door kundige mensen die verstand van zaken hebben. Ik kan iedereen adviseren hier iets te kopen. Ga zo door!
Een hele fijne opticien waar we al jaren komen. Altijd goed advies en deskundige medewerkers en een zaak waar men nog echt weet wat goede service is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid