facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogwereld van der Klei

Oogwereld van der Klei

Info

Welkom bij Oogwereld van der Klei. Al meer dan 100 jaar zijn we een begrip in Enkhuizen en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Geschiedenis

Welkom bij Oogwereld van der Klei te Enkhuizen. Al meer dan 100 jaar zijn we een begrip in Enkhuizen en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Oogwereld van der Klei staat voor alles wat u zich maar kunt wensen voor ogen. Bent u op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons bent u zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die uw ogen verdienen.

Doordat de brillenmode blijft fascineren en inspireren is er ruime keuze voor elk individu. De merken uit onze collectie zoals Entourage of 7, Henry Jullien, Lafont, Lindberg, Theo en Tom Ford hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die wij hebben voor ons ambacht.

Oogwereld van der Klei richt zich op u als individu. Wilt u energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen onze hoogopgeleide oogspecialisten voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit voor een prijs die bij u past!

Benieuwd geworden? We heten u graag welkom in onze winkel aan Westerstraat 41 te Enkhuizen.

Gun je ogen de wereld.



"Oogwereld Van der Klei staat voor alles wat je maar kunt wensen voor ogen. Ben je op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons ben je zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die jouw ogen verdienen.Doordat de brillenmode blijft fascineren en inspireren is er ruime keuze voor elk individu. De merken uit onze collectie zoals Lindberg, Theo, Etnia Barcelona, Chanel en RayBan hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die wij hebben voor ons ambacht."
Adres: Westerstraat 41, 1601 AB Enkhuizen
Telefoonnummer: 0228-312002
Stad: Enkhuizen
Route: Westerstraat 41
Postcode: 1601 AB



op zoek naar gerelateerd: Optometrist Enkhuizen, Oogwereld Bouwman, Oogwereld Nunspeet, Oogwereld Best, Opticien Hoorn, Oogwereld Torica, Oogwereld Zwolle, Oogwereld Leenarts
Recensies
Jammer dat ik geen 6 sterren mag geven. Goede opticien, vakkundige medewerkers. Wellicht dat je deze 2 items van elke opticien mag verwachten… Maar bij Oogwereld van der Klei is vriendelijkheid èn klantvriendelijkheid èn vakmanschap ongeëvenaard en vanzelfsprekend. Zoals ook andere reviewers schrijven: men is pas tevreden als de klant tevreden is. Één keer heb ik een “fout” gemaakt door naar een concurrent te gaan. Dat zal me niet nòg eens overkomen.
Bij deze opticien hebben ze buiten een uitstekende service ook vakbekwaam personeel en de nieuwste meest geavanceerde apparatuur. Ze zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is, ook als dat betekent dat ze tot 3x toe nieuwe glazen moeten bestellen als de bril niet naar volle tevredenheid is. De brillen die ik bij hun heb gekocht zijn allemaal perfect!! Daarom een dik verdiende 5 sterren waardering!
Mooie winkel maar niet zo klantvriendelijk. Ik moest een extra bedrag betalen om meerdere soorten lenzen te kunnen proberen, met de intentie om de meest geschikte lenzen dan ook af te nemen. Op zich begrijpelijk maar na 2 pogingen werd het te ingewikkeld denk ik en werd ik afgewimpeld. Van dat bedrag niets terug gezien en ook geen geschikte lenzen gevonden. Dit lijkt me niet de bedoeling. Verder is communicatie problematisch, heb beide keren weken moeten wachten en meerdere keren zelf moeten bellen of mijn lenzen er al waren.
Heel plezierig geholpen vandaag. En een prachtige bril uitgezocht Dank je wel.
Vriendelijk personeel en ze nemen de tijd voor je. Wat echter een groot minpunt is is de communicatie. Op mail wordt niet gereageerd en als er beloofd wordt te bellen is me al meerdere keren overkomen dat dat weken duurt. Ik moet er steeds zelf achteraan. Ook nu zit ik al 5 weken op een bericht te wachten of er nog lenzen beschikbaar zijn voor mij. Heb dit ook al eens gemeld bij het personeel maar er is helaas niets mee gedaan.
Personeel voelt zich ver verheven boven de klant. Na geen goed gevoel hier te hebben en een discussie naar een oogarts gegaan ipv een opticien. Hier bleek dat de metingen niet klopte en er nog iets niet in orde was met de ogen van mijn zoon. Gelukkig ben ik naar een oogarts gegaan en niet met deze opticien verder gegaan. Ik raad het af om hier heen te gaan.
Ik heb besloten uiteindelijk mijn ogen laten testen maar wist niet waar kan ik het best doen. Heb ik meerdere mensen over gehoord en de keus richting de winkel Oogwereld. Ik hoorde alleen maar goeie berichten over dus ben ook naar toe gegaan. En ja dat klopt allemaal wat mens zegt. Het is ontzettend vriendelijke winkel en wat belangerijkste is ze zijn weg nauwkeurig met testen. Zelfs in de ziekenhuis heb ik nog nooit zo goeie onderzoek gehad als bij van der Klei. Op alle vragen heb ik duidelijke een antwoord gekregen. Ze nemen alle tijd voor hun klanten. Dus.... Ik sluit achter mensen aan met mening dat deze winkel is een van de beste en een echte aanrader.
We werden prima geholpen. Uitstekend severs. Wij zijn zeer te vreden.
N.a.v. mijn vorige review wordt er verbetering beloofd en kreeg ik excuus aangeboden.
Goeie hulp en kennis over de producten Zeer klantvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid