facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogwereld Leenarts

Oogwereld Leenarts

Info

Welkom bij Oogwereld Leenarts te Roermond.
Koopzondag elke 1e zondag van de maand van 13:00-17:00 uur.
Tot ziens in onze winkel !

Geschiedenis

Welkom bij Oogwereld Leenarts te Roermond. Al meer dan 80 jaar zijn we een begrip in Roermond en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Oogwereld Leenarts staat voor alles wat u zich maar kunt wensen voor ogen. Bent u op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons bent u zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die uw ogen verdienen.

Doordat de brillenmode blijft fascineren en inspireren is er ruime keuze voor elk individu. De merken uit onze collectie zoals Derome Brenner, Dolce & Gabbana, Entourage of 7, Fendi, Henry Jullien, Kinto, L.A. Eyeworks, Lafont, Lindberg, Oakley, Porsche Design, Theo, Tom Ford, Valentino en Wissing hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die wij hebben voor ons ambacht.

Oogwereld Leenarts richt zich op u als individu. Wilt u energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen onze hoogopgeleide oogspecialisten voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit voor een prijs die bij u past!

Benieuwd geworden? We heten u graag welkom in onze winkel aan Hamstraat 9 te Roermond.

Gun je ogen de wereld.



"Oogwereld Leenarts staat voor alles wat je maar kunt wensen voor ogen. Ben je op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons ben je zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die jouw ogen verdienen.Doordat de brillenmode blijft fascineren en inspireren is er ruime keuze voor elk individu. De merken uit onze collectie zoals Lindberg, Theo, Dita, Lafont, Tom Ford en RayBan hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die wij hebben voor ons ambacht."
Adres: Hamstraat 9, 6041 HA Roermond
Telefoonnummer: 0475333559
Stad: Roermond
Route: Hamstraat 9
Postcode: 6041 HA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Beste opticien Roermond, Opticien Roermond Hamstraat, Optometrist Roermond, Oogwereld Roeks, Pearle Roermond, Specsavers Roermond, Oogwereld Ritchi, Oogwereld Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hamers Optiek Hamers Optiek 64 meter Deze opticien zit in het hogere segment; gelegen aan de Hamstraat Roermond L. The Ne...
Specsavers Nederland Specsavers Nederland 333 meter Nu al de tweede keer dat kosteloos en super snel een bril van mij wordt gerepareerd, ...
Burberry Outlet Burberry Outlet 937 meter Samen met mijn zoon geweest.. allebei xxxl bijzonder goed geholpen door het manneli...
Recensies
Deze opdicien; verkoopt vele brilmonturen+lenzen; verkoop, eigen- werkplaats.Verkoop in het hogere segment. Uitstekende service. Gratis; oog-meting.
Na een bril te hebben gekocht kreeg ik per e-mail het verzoek om de factuur van die bril te betalen. Omdat ik dacht dat ik die nog niet betaald had heb ik onmiddellijk het bedrag van de factuur betaald. Voor de zekerheid heb ik een dag na de betaling gecontroleerd of ik die inderdaad nog niet betaald had en wat bleek ik had deze wel al betaald. Ik heb direct contact met Oogwereld Roermond opgenomen en hun gewezen op de dubbele betaling. Het factuurbedrag zou met spoed terugbetaald worden. Na bijna 3 weken gewacht te hebben is het ondanks diverse telefonische toezeggingen nog steeds niet terugbetaald. Iedere keer wordt gezegd dat contact is opgenomen met het hoofdkantoor en dat de terugbetaling is goedgekeurd!
na zeer vriendelijk te zijn geholpen bij aanschaf van een lucas de stael bril van zowel mijn man als van mij, nu een zeer onplezierig ervaring. Mijn zoon wilde na verlies van zijn zonnebril een identiek exemplaar bestellen dat vorig jaar eveneens voor hem besteld was. Hem werd verteld dat als de bril indertijd door het kassasysteem was gegaan ze nu een code hadden. Aangezien de bril als niet betaald in het systeem stond, kon ze deze niet bestellen. Ik kan me voorstellen dat er weleens brillen "verdwijnen" maar ik word niet graag in een zaak waar ik goede klant ben voor winkeldief gezien.
Nadat ik een prima service had bij een oogmeting ging ik een budget-bril kiezen en kopen ging ik mijn bril na 3 werkdagen halen. De eerste service was perfect, het personeel nam prima de tijd voor me en was super klantvriendelijk. Echter had ik het gevoel bij het ophalen van de bril dat het personeel niet de tijd voor me nam en dat het teveel moeite was. Vlak nadat ik mijn bril gehaald had kreeg ik een mail voor feedback. Deze dus ook gegeven!! Aantal dagen daarna werd ik gebeld door Oogwereld Lenaerts om mijn verhaal te doen. Ik kreeg excuses en als extra nog een bos bloemen. Top service als je het aan mij vraagt, zeker een aanrader, er wordt netjes en persoonlijk met je omgegaan. Na mijn beleving zal ik Oogwereld Lenaerts aanraden bij anderen.
Onbetrouwbare website. Staat er dat men op 6 januari open is. Neem je een uur verlof op parkeer je je auto tegen betaling in de stad. Hangt er een lullig briefje op de deur dat men dicht is. Sta je met je goed fatsoen tegen extra kosten voor niets in de stad. Telefoon neemt men niet op. Het was een kleine moeite geweest om de een vermelding op de website te maken. Erg jammer Aanvulling Ik ben de dag erop terug gegaan. En ben netjes geholpen. En dat mag dan ook vermeld worden.
Voor man en kind zeer goed advies gekregen. Ondanks de sterkte zijn het uiteindelijk hele mooie brillen geworden, zelfs complimenten gekregen van andere opticiens. Het serviceniveau en kwaliteit is hoog, vandaar dat we blijven terugkomen
Goede service. Ik was geen klant Omdat ik aan mijn sterkte twijfelde Boden ze mij een oogmeting aan. Volgende keer misschien bril kopen bij deze zaak. Eerste kennismaking zeer positief
Gratis de schroefjes van mijn Ray-Ban vastgezet zonder dat ik mijn bril hier heb gekocht. Top service, bedankt!
Zeer goede service en vriendelijk personeel. Men weet van elkaar waar de kwaliteiten liggen en zo zorgt Leenarts ervoor dat de beste dienst gegeven wordt.
Erg mooie collectie en vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Oogwereld Leenarts met het openbaar vervoer


Roermond (Station) 190 meter
023
081
268
280
833
Roermond 200 meter
Intercity
Stoptrein RS11
Stoptrein RS12
Roermond, Station 210 meter
1
2
372
377
61
66
67
672
675
68
73
794
Roermond, Station Perron D 210 meter
62
63
662
Roermond, Station 220 meter
1
2
372
377
61
62
63
66
663
67
68
73

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid