facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogwereld Jos - Twello

Oogwereld Jos - Twello

Info

Welkom bij Oogwereld Jos te Twello. Al meer dan 25 jaar zijn we een begrip in de regio Twello als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Geschiedenis

Welkom bij Oogwereld Jos te Twello. Al meer dan 25 jaar zijn we een begrip in de regio Twello als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Oogwereld Jos staat voor alles wat u zich maar kunt wensen voor ogen. Bent u op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons bent u zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die uw ogen verdienen.

Doordat de brillenmode blijft fascineren en inspireren is er ruime keuze voor elk individu. De merken uit onze collectie zoals Henry Jullien, Kosby & Son, Lafont, Lindberg, Theo, Tom Ford en Vuillet Vega hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die wij hebben voor ons ambacht.

Oogwereld Jos richt zich op u als individu. Wilt u energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen onze hoogopgeleide oogspecialisten voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit voor een prijs die bij u past!

Benieuwd geworden? We heten u graag welkom in onze winkel aan Duistervoordseweg 12a te Twello.

Gun je ogen de wereld.

Adres: Duistervoordseweg 12, 7391 CD Twello
Telefoonnummer: 0571-273271
Stad: Twello
Route: Duistervoordseweg 12
Postcode: 7391 CD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Oogwereld Utrecht, Oogwereld Eindhoven, Oogwereld optometrist, Oogwereld Bremer, Oogwereld aanbieding, Oogwereld Remon, Oogwereld Broekhuis, Oogwereld Amstelveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijnholds Optiek Wijnholds Optiek 42 meter Doen niet aan acties zoals grote ketens doen met bv 3e bril gratis ofzo. Hebben een b...
Recensies
Ik werd prima geholpen met een probleempje van een bril die ik daar niet gekocht had. Die hebben er dus tzt een klant bij.
vriendelijk en vooral deskundig geholpen bij aanmeten en kopen van een nieuwe bril. Ik raad deze opticien zeker aan.
Moderne brillenzaak op goede locatie, aardig personeel. Zeker een goede verbetering ten opzichte van de oude winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid