facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogwereld Jos - Holten

Oogwereld Jos - Holten

Info

Welkom bij Oogwereld Jos te Holten. Al meer dan 20 jaar zijn we een begrip in Holten en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Geschiedenis

Welkom bij Oogwereld Jos te Holten. Al meer dan 20 jaar zijn we een begrip in Holten en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Oogwereld Jos staat voor alles wat u zich maar kunt wensen voor ogen. Bent u op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons bent u zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die uw ogen verdienen.

Doordat de brillenmode blijft fascineren en inspireren is er ruime keuze voor elk individu. De merken uit onze collectie zoals Dutz, Entourage of 7, Henry Jullien, Kosby & Son, Lindberg, Tom Ford en Vuillet Vega hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die wij hebben voor ons ambacht.

Oogwereld Jos richt zich op u als individu. Wilt u energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen onze hoogopgeleide oogspecialisten voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit voor een prijs die bij u past!

Benieuwd geworden? We heten u graag welkom in onze winkel aan Dorpsstraat 4 te Holten.

Gun je ogen de wereld.



"Oogwereld Jos staat voor alles wat je maar kunt wensen voor ogen. Ben je op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons ben je zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die jouw ogen verdienen.Doordat de brillenmode blijft fascineren en inspireren is er ruime keuze voor elk individu. De merken uit onze collectie zoals Lindberg, Theo, Lafont en RayBan hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die wij hebben voor ons ambacht."
Adres: Dorpsstraat 4, 7451 BT Holten
Telefoonnummer: 0548-363501
Stad: Holten
Route: Dorpsstraat 4
Postcode: 7451 BT


Recensies
Super fijne service! Ik was op vakantie en had een kapotte lens. Zij hebben mij geweldig geholpen!
Hele vriendelijke eigenaar en goede service! dankjewel
Ik sluit me aan. Wat een service en geduld. Op vakantie hier is mijn bril kapot gegaan. Jos heeft hem direct en gratis gemaakt. Ook kreeg ik een schoonmaak doekje en spray erbij. Klasse!!
Zeer goede service. Wij waren een weekend weg en de bril van mijn ging stuk. Wij gingen naar de winkel, was zaterdagmiddag, en vroegen of men de bril kon maken. Die man zei, kom om 4 uur maar terug, dan is hij wel klaar. Wij dachten dat het wel minstens 25 euro zou kosten, maar waren blij dat men hem kon repareren. Wij kwamen om 4 uur en de bril was keurig gemaakt. Wat denk je"het kost niets, dit is service" zei de opticien. Wij vinden dit geweldig en geven de warme douche. Familie Geerts uit Schijndel
Moest even een nieuw schroefje in mijn zonnebril hebben en een nieuw koordje. Nadat dit geregeld was en ik naar de kosten vroeg, wuifden ze dit weg. Een dikke pluim voor deze beide mensen. En heb ik nog niet eens vermeld dat ze erg vriendelijk waren.
Zojuist nieuwe neusvleugeltjes ontvangen op m,n bril. Geheel gratis Geweldige service. Oogwereld Jos Bedankt.
Goede kwaliteit,deskundig personeel en prima service!
Fantastische service.geweldig. vandaag weer ervaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid