facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogwereld Hoeks

Oogwereld Hoeks

Info

Welkom bij Oogwereld Hoeks te Best. Al meer dan 25 jaar zijn we een begrip in Best en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Geschiedenis

Welkom bij Oogwereld Hoeks te Best. Al meer dan 25 jaar zijn we een begrip in Best en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Oogwereld Hoeks staat voor alles wat u zich maar kunt wensen voor ogen. Bent u op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons bent u zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die uw ogen verdienen.

Doordat de brillenmode blijft fascineren en inspireren is er ruime keuze voor elk individu. De merken uit onze collectie zoals Anne & Valentin, Chanel, Henry Jullien, Kosby & Son, Lafont, Lindberg, Theo en Tom Ford hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die wij hebben voor ons ambacht.

Oogwereld Hoeks richt zich op u als individu. Wilt u energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen onze hoogopgeleide oogspecialisten voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit voor een prijs die bij u past!

Benieuwd geworden? We heten u graag welkom in onze winkel aan Boterhoek 159-161 te Best.

Gun je ogen de wereld.



"Welkom bij Oogwereld Hoeks te Best. Al sinds 1982 zijn we een begrip in Best en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.Oogwereld Hoeks staat voor alles wat je maar kunt wensen voor ogen. Ben je op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons ben je zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die jouw ogen verdienen.Doordat de brillenmode blijft fascineren en inspireren is er ruime keuze voor elk individu. De merken uit onze collectie zoals Lindberg, Theo, Etnia Barcelona, Chanel en RayBan hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die wij hebben voor ons ambacht."
Adres: Boterhoek 159-163, 5683 AZ Best
Telefoonnummer: 0499-399489
Stad: Best
Route: Boterhoek 159-163
Postcode: 5683 AZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Oogwereld Actie, Oogwereld Breda, Oogwereld winkels, De Boetiek Best, Oogwereld Bremer, Oogwereld Zutphen, Oogwereld Nunspeet, Oogwereld Zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foudraine Optiek Best Foudraine Optiek Best 2 km Een fantastische collectie brillen en zonnebrillen, super vriendelijk, behulpzaam en ...
Recensies
Kennis van optiek, vakmanschap. Een bedrijf dat oog heeft voor de klant. De klant wordt centraal gesteld met een goede service om de beste te willen en kunnen zijn tijdens de aankoop en hierna. Kwaliteit en kostprijs zijn goed in balans. Ik ben door het bedrijf, Oogwereld Hoeks, met goede nazorg uitstekend geholpen!
Verstand van optiek, goede service. Erg schappelijk mbt service en garantie
Misschien niet de goedkoopste maar zeer vakkundig en klantgericht personeel. Een dikke pluim.
Vriendelijk en kundig, niet de goedkoopste
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid