facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogwereld De Groot

Oogwereld De Groot

Info

Al ruim 38 jaar een begrip in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken.

Geschiedenis

Oogwereld De Groot is gevestigd in winkelcentrum de Schoof te Hendrik-Ido-Ambacht. Oogwereld De Groot Optiek is hier en in de omgeving een begrip. Ons team opticiens, contactlensspecialisten en optometristen staat klaar voor vakkundig advies en onderzoek. Oogwereld De Groot heeft 3 oogmeetruimtes ter beschikking, om u zo de beste oogzorg te kunnen bieden. Eén oogmeetruimte is volledig ingericht voor optometrische onderzoeken (bijv. diabetes controle, netvliesscreaning).
Naast de beste oogzorg bieden wij u ook altijd de nieuwste collectie's monturen en zonnebrillen van alle grote, hippe en trendy merken. Daardoor weet u zich altijd verzekerd van de juiste 'look' wat betreft de laatste oogmode.



"Oogwereld de Groot staat voor alles wat je maar kunt wensen voor ogen. Ben je op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons ben je zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die jouw ogen verdienen.Oogwereld de Groot richt zich op jou als individu. Wil je energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen de beste opticiens, contactlensspecialisten en optometristen voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit voor een prijs die bij je past!Benieuwd geworden? We heten je graag welkom in onze winkel aan De Schoof 142 te Hendrik Ido Ambacht."
Adres: De Schoof 142, 3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 0786813387
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: De Schoof 142
Postcode: 3341 EB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Oogwereld Zeezicht, Oogwereld Tilburg, Oogwereld Jos, Oogwereld Bremer, Oogwereld de Brilshop, Oogwereld Asten, Oogwereld Turnhout, Oogwereld Hapert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amphitec BV Amphitec BV 379 meter Top mensen, ze helpen gelijk als je problemen heb
Esthec Esthec 534 meter Sustainable & luxurious composite decking with complete freedom in form, colour & pat...
Bolidt Bolidt 540 meter Official global account of Bolidt, worldwide specialists in flooring systems, ship de...
Uitvaartzorg Katinka Touw Uitvaartzorg Katinka Touw 674 meter Het begeleiden en ondersteunen van uitvaarten, waarbij openheid, eerlijkheid en direc...
Deal Drecht Cities Promotion & Acquisition Agency Deal Drecht Cities Promotion & Acquisition A... 802 meter Deal Drecht Cities Promotion & Investments Agency is uw centraal aanspreekpunt voor v...
DVL Buitenruimte DVL Buitenruimte 806 meter DVL Buitenruimte
Chevalking Schilder,- en Glaszettersbedrijf Chevalking Schilder,- en Glaszettersbedrijf 817 meter Schilder,-en Glaszettersbedrijf in Hendrik Ido Ambacht. De werkzaamheden: Schilderen,...
Koedood Marine Group Koedood Marine Group 844 meter Top zaak zeer goed en behulpzaam
DH Schilders DH Schilders 1 km DH Schilders is al meer dan 30 jaar uw adres voor kwalitatief hoogstaand schilderwerk...
Lua Galega - Hypnotherapie & Coaching Lua Galega - Hypnotherapie & Coaching 2 km Beste Lua wat heb ik onze sessies als ontzettend positief ervaren! Je bent heel duide...
Horecaslijperij Bloom Horecaslijperij Bloom 2 km Vakman! Messen weer als nieuw, even wennen om deze weer zonder kracht te gebruiken.
Ambacht Klimaatservice BV Ambacht Klimaatservice BV 2 km Goede, eerlijke service!
Operando Operando 2 km Een goede werkgever met oog voor de werknemer! Na 3 jaar weg te zijn geweest weer bij...
Transafe B.V. Transafe B.V. 3 km Goed bedrijf, en goede uitleg, zeker een aanrader. Als je ADN gaat doen.
Recensies
Tot mijn spijt raad ik het ten zeerste af om met dit bedrijf in zee te gaan. Ik ben doorverwezen door collega bedrijf van oogwereld om een prisma meting uit te laten voeren. Deze opticien maakt gebruik van het bedrijf Ksyos Expertise Centrum b.v. Ik wilde dat ik nooit gedaan had.Met een speelgoed loep, zoeen die je in de grabbelton kunt vinden, werd aan mij de vraag gesteld of ik beter zou kunnen zien. Kortom waardeloos onderzoek. De rekening volgt, betaald. Na na 7 maanden krijg ik nog eens een rekening. Ben nu al 3 dagen bezig om te achterhalen waar deze voor is. Waarschijnlijk van de oogarts, nooit geweest. GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE!!!
Het is echt kletsmajorenkoek dat de service niet goed zou zijn. Ik kom er al 15 jaar, meneer de groot zelf heeft toen nog mijn eerste meting gedaan, en zelfs mijn oogarts uit het ogenziekenhuis raad hen aan voor tussentijdse controles , ik heb het mersenbergertrias. Ook als je even wat krap bij kas zit er is altijd wat te regelen. Hun optemetristen zijn gewoon goed. Altijd goede en vriendelijke service, ook voor onze autistische zoon word extra tijd gemaakt. Prima winkel dus!
Super service, klant sinds 3 jaar. Mooie brillen die op worden afgesteld op het gezicht. Tussendoor opnieuw afstellen geen probleem. Twijfel je tussen hier kopen of online voor een paar euro minder, doe het niet! Ga naar deze winkel voor service en advies.
Bril kapot en ik kan zonder bril geen bril repareren. Net voor sluitingstijd langs gegaan en prima geholpen. Eigener beweging hebben ze er twee nieuwe neusvleugeltjes opgezet. Heel blij mee.
Als je in de winkel in H.IAmbacht komt ga je weg met bril en prisma glazen, het is ons overkomen, door 3 mensen van de oogpoli bevestigd dat er geen prisma in de ogen zat, winkel gebeld, ben terug gebeld door de boss himself... het zou op de kaart vermeld worden, excuses maken kon kennelijk niet... Wel bijzonder dat ik toevallig van nog iemand zo'n zelfde verhaal hoorde... Uiteraard zetten wij er geen stap meer binnen! Triest, na overname kunnen ze de naam beter veranderen in Prismaoptiek!
Ben met gezin al tientallen jaren klant, lof voor de hoge kwaliteit die ook na de pensionering van de heer De Groot wordt geleverd, vakkundige mensen, brede dienstverlening met eigen optometristen.
Erg goede service. Komen er al jaren met het hele gezin. Maken altijd tijd voor je, en vinden het ook leuk om een praatje te maken.
Mooie en fijne zaak, vriendelijk personeel, zeer goede en nette service!
Zij weten wat service is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid