facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OoglaserCentrum Drechtsteden

OoglaserCentrum Drechtsteden

Info

Privékliniek voor ooglaserbehandelingen, multi- en trifocale implantlenzen en ooglidcorrecties.

Geschiedenis

OoglaserCentrum Drechtsteden (OLCD) is als privékliniek gespecialiseerd in 'scherp zien zonder bril of lenzen'. Door middel van een laserbehandeling of lensimplantatie kan OLCD vrijwel iedereen een oplossing bieden voor een comfortabeler leven zonder afhankelijkheid van optische hulpmiddelen. In bepaalde gevallen is het zicht na de behandeling zonder bril of lenzen zelfs beter dan daarvoor mét!

Het zeer ervaren OLCD-team van betrokken specialisten staat garant voor de best mogelijke oogzorg. Van dit team maken de oogartsen G.G.C. Groothuizen en A.P.C. Vos, optometrist M.H. Struijk en officemanager Jeannette van der Tak al vanaf de start in 2002 deel uit. LCD beschikt over de meest geavanceerde laser- en onderzoeksapparatuur.
Door de bewust kleinschalige opzet bent u bij OLCD verzekerd van maximale persoonlijke aandacht. Direct na de ingreep is zelfs 24 uurs nazorg beschikbaar: u krijgt een mobiel telefoonnummer mee dat u bij vragen of (vermeende) problemen op elk gewenst moment kunt bellen. Tijdens het gehele traject, vanaf het vooronderzoek tot en met de laatste nacontrole, heeft u steeds te maken met dezelfde personen. Dit zorgt voor wederzijdse bekendheid, waardoor de contacten informeler en plezieriger verlopen.

OLCD voldoet uiteraard aan de zware eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. De eigen behandelprotocollen gaan echter verder. De kliniek is in het bezit van het ZKN-keurmerk, werd door de Consumentenbond als 'goed' beoordeeld en wordt aanbevolen door grote verzekeraars als IZA, IZZ, Trias, Univé en VGZ. De OLCD-oogartsen zijn lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG, zie www.oogheelkunde.org ) en het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC, zie www.ooglaseradvies.org ). Zij zijn allen in het bezit van het NOG-keurmerk. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de refractiechirurgie bezoeken zowel de oogartsen als de optometristen regelmatig vakbijeenkomsten in binnen- en buitenland.

Adres: Veerpromenade 22, 3353 HG Papendrecht
Telefoonnummer: (078) 615 15 24
Stad: Papendrecht
Route: Veerpromenade 22
Postcode: 3353 HG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Oogkliniek Papendrecht parkeren, Oogkliniek Drechtsteden vergoeding, Oogkliniek Papendrecht staaroperatie, Oogkliniek Drechtsteden vacatures, Reviews Oogkliniek Papendrecht, Oogkliniek Papendrecht wachttijden, Veerpromenade 22 papendrecht, Oogkliniek Papendrecht vacature
Recensies
Onklantvriendelijke kliniek, zeer af te raden. Onlangs een zeer onprettige ervaring gehad. Na een quickscan voor ooglaseren kreeg ik een voor mij onbekend voorlopig resultaat dat tijdens het uitgebreide vooronderzoek bevestigd zou kunnen worden. Omdat ik de techniek Trans PRK van het voorlopige resultaat niet kende, liet ik bij een andere kliniek een second opinion uitvoeren, die toevallig een dag voor het uitgebreide vooronderzoek bij OKD plaatsvond. Mijn pupillen waren daarvan nog enigszins vergroot; ik wist niet dat dat een probleem kon zijn. Het stond nergens in de informatie bij het vooronderzoek aangegeven. Ook de optometriste zei dat het klanten vrij staat een second opinion bij een andere kliniek te doen en bovendien konden de meeste testen gewoon uitgevoerd worden. Niets aan de hand zou je denken. De dienstdoende oogarts G. Groothuizen maakte echter duidelijk dat mijn pupillen nog te groot waren voor een betrouwbare resultaten. Ik zei dat het voor mij geen probleem was om dan een andere keer terug te komen, maar hij maakte nogal boos duidelijk dat dat wat hem betrof, niet hoefde, want ik was kennelijk al geïnteresseerd in een andere kliniek. Toen ik duidelijk maakte dat wat mij betreft de testen ter plaatse of een andere keer ook gedaan konden worden, omdat ik toch al betaald had voor het vooronderzoek, werd hij heel erg boos. Wat kwam ik daar eigenlijk doen, hij wilde geen discussie, wilde me amper ter woord staan en hij zei dat hij hier geen zin in had en liep woedend de behandelkamer uit, mij en de optometriste compleet in verbazing achterlatend. Uiteindelijk ging ik zonder advies weg. Mij lijkt het helemaal niet vreemd dat mensen zich goed informeren voordat ze hun ogen laten laseren, eventueel met een second opinion. Dat wordt soms zelfs aangeraden! Je ogen laseren doe je niet zo maar. Groothuizen maakt echter in niet mis te verstane woorden duidelijk dat je zijn tijd verdoet als je nog niet zeker weet of je bij OKD je ogen wilt laten laseren. Vervolgens gaat hij tegen je tekeer, terwijl je gewoon het advies wilt krijgen waarvoor je betaald hebt. De optometriste heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mijn geld wel terugkreeg, maar niets kan rechtvaardigen om zo behandeld te worden, als je gewoon eerlijk aangeeft dat je ook bij andere klinieken informeert. De optometristen zijn super, zij waren te allen tijde vriendelijk, in tegenstelling tot de arts die je gaat behandelen. Ik zou deze kliniek daarom zeer afraden.
Met dochter van 10 controle gehad. Erg vriendelijk personeel heel bekwaam en duidelijk in de communicatie. Goede afspraken voorbereiding reminder mail. Oogt niet als een kliniek, modern en prettige sfeer. Gastvrouw die wat drinken aanbiedt, voorbeeld voor andere klinieken!
Hele nette en fijne kliniek. Super aardig personeel. Ik werd geholpen door mevr. Faasse, Orthoptist. Zij is erg deskundig in haar werk, en neemt de tijd voor de juiste behandeling en diagnose. Ik voelde me ook gehoord door haar!
Nette ontvangst ruimte. We kregen koffie aangeboden in de wachtkamer. Onderzoek bij oogarts verliep prettig. Her is er wel druk, maar redelijk op tijd geholpen
In november heb ik mijn ogen hier laten laseren. Ik ben er heel erg blij mee. Het is een grote investering maar het 100% waard. Behandeling is totaal niet eng en het herstel gaan snel. Ik zou het zo weer doen. Echt een aanrader.
Ik ben op 23 september geholpen. Ik ben zeer tevreden over de behandeling van lensimplantatie voor beide ogen omdat ik staar had. Werd heel goed voor gelicht voor en tijdens de operatie. Ik kon gelijk weer alles zien nog met een witte waas. Maar de volgende dag al weer stukken beter en dat werd elke dag meer. Het is nu pas de vijfde dag na de operatie en kan zelfs de kleinste lettertjes lezen. Ik kan iedereen aanraden om naar de oogkliniek Papendrecht tegaan. Binnen 3 weken ben ik voor de eerste keer geweest en binnen een week de operatie gehad. Ik geef ze daarom al een vette 9. Iedereen die daar werkt van receptioniste tot oogarts ze zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam.
Oogkliniek drechtsteden in Papendrecht is een fijne oogkliniek. Je wordt goed ingelicht en geholpen. Ze zijn vriendelijk en kundig.
In het ziekenhuis wachttijden van 4 maanden en meer. Na dubben op aanraden van de verzekering gekozen voor Oogkliniek Drechsteden. Eerste intake was goed en doortastend. Kon binnen 2 weken al komen. DDAY.... Goede ontvangst en begeleiding van deskundige en vrolijke verpleegkundigen Specialist spreekt met je en stelt je op je gemak. Na de ingreep goede begeleiding. Top!
Snelle en zorgvuldige behandeling. De persoonlijke communicatie is zeer goed. Al met al uiterst tevreden.
Aan de telefoon onvriendelijk als je verder uitleg vraagt! Kortaf! Tijdens de behandeling krijg je geen uitleg alleen als je er zelf om vraagt. Terwijl ik in de wachtkamer moest wachten kwam er ineens iemand mijn ogen druppelen in de wachtkamerzonder verder uitleg te geven!! De arts was vriendelijk maar onduidelijke uitleg. Bij herhaal bezoek kreeg ik te horen dat beide ogen moesten worden behandeld terwijl ze specifiek over linker oog heeft gesproken Ze zeggen behandeling duurt 1.5 uur maar je zit eerst 20-30 min te wachten dan even binnen en weer 15 min wachten. Ze doen onderzoek waarvan ik denk Moet dit?? Of brengt dit geld op???
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid