facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogcentrum Eibergen

Adres: Nijverheidsstraat 8-4, Eibergen
Telefoonnummer: 0545478080
Stad: Eibergen
Route: Nijverheidsstraat 8-4



op zoek naar gerelateerd: Dr Brasse Eibergen, Ziekenhuis Eibergen, Augenklinik Vreden, Wachttijden staaroperatie Ahaus, Augenklinik Ahaus review, Oogcentrum Ahaus, Euregio Vision Vreden, Ogenkliniek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysio Samen Sterk Fysio Samen Sterk 824 meter Leuke 'nieuwe' fysiotherapie praktijk met goede therapeuten!
Recensies
Dichtbij. Vriendelijk personeel en altijd parkeerplaatsen genoeg. Geholpen worden in het Nederlands.
Ik ben mee geweest als begeleider en moest 2 uur buiten of in de auto wachten. Een paar bankjes of stoeltjes zou geen overbodige luxe zijn. Bij de gevel is genoeg plek.
Vreselijk!! Ik ben hier net geweest. Wat zijn wij onbeschoft behandeld door de arts! En niet geholpen! Iedereen af te raden om hier naar toe te komen, helemaal met kinderen! 1 woord: vreselijk onbeschofte arts.
Het advies is goed, maar de wachttijden zijn lang. De oogarts was mogelijk vanwege drukte gehaast en onvriendelijk. Vragen die ik stelde werden niet beantwoord. De arts leek zich snel aangevallen te voelen, alsof ik zijn woord in twijfel trok terwijl ik slechts toelichting bij mijn meetresultaten wilde.
half Februari wel kon inplannen voor Essen.Ik wilde dat niet..ze vertelde mij voor 29 Januari terug zou bellen voor een oplossing.Heb zelf maar weer gebeld mevrouw Hulshof was niet aanwezig daar kan je afspraken mee maken Conclusie niet aan tebevelen zoek wel wat anders.
Kwaliteit oogzorg. Goede aftercare en duidelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid