facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogbalans

Oogbalans

Info

binoculair optometrie visuele training

Adres: Mercuriusplein 23, 5258 AX Berlicum
Telefoonnummer: 073-6110085
Stad: Berlicum
Route: Mercuriusplein 23
Postcode: 5258 AX



op zoek naar gerelateerd: Functioneel optometrist Utrecht, Visueel trainer, Neuro visuele training, Optometrie cursus, Optometrist whiplash, Ogen die niet goed samenwerken, Samenwerking ogen testen, Prisma bril na hersenschudding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Klankenpad Voor Klankschaal massage Het Klankenpad Voor Klankschaal massage 154 meter Voor bewust ontspannen leven. Soundhealing, Meditatie, Yoga Nidra.
Hypnose Centrum Noord Brabant Hypnose Centrum Noord Brabant 3 km Vraagt veel te veel geld,en na 2 behandelingen kosten 450 euro, zegt ze dat mijn doch...
Recensies
Begin dit jaar ben ik gestart bij Oogbalans. Na twee hersenbloedingen en een hersenoperatie heb ik een revalidatietraject in Nederland en in Amerika Cognitive FX gevolgd. Hierna heb ik de stap gemaakt naar visuele training. Dit omdat ik merkte dat mijn ogen moeite hadden met samenwerken. Mijn ogen voelde vaak pijnlijk aan en ik had moeite met scherpstellen. Na een intensief traject bij Oogbalans gaat het nu veel beter. Ik ben heel goed geholpen. Ze weten écht waar ze het over hebben waardoor je je begrepen voelt en je alles kunt zeggen. De oefeningen zijn op maat en worden telkens naar je eigen niveau aangepast waardoor je weer wordt uitgedaagd om een stapje extra te zetten. Dit zorgde er ook voor dat het leuk bleef om te doen en op die manier houd je het ook vol. Mede door de positieve veranderingen die ik tijdens het traject begon te merken, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ook heb ik meer energie omdat het verwerken van visuele prikkels minder moeite kost. Heel blij dat ik deze stap heb gezet! Ik vind Oogbalans een echte aanrader door de professionele, kleinschalige begeleiding! Bedankt voor de stappen die ik weer heb kunnen zetten in het revalidatieproces!
Vanwege forse overprikkeling klachten en vermoeidheid ben ik bij Oogbalans terecht gekomen. Tijdens de behandeling vielen voor mij de puzzelstukjes op z’n plek waar deze klachten vandaan kwamen. Ik liep al een aantal jaar rond met overprikkelingsklachten, nadat ik doof was geworden aan één oor. In de reguliere zorg was daar geen behandeling voor. Het traject bij oogbalans heeft voor een grote vooruitgang gezorgd. Mijn klachten zijn sterk verminderd, ik kan meer prikkels aan en zit lekkerder in mijn vel. Ik ben daar erg dankbaar voor! De begeleiding door Rob en Christa vond ik erg prettig. Ze zijn klantgericht en kijken echt wat jij nodig hebt aan specifieke oefeningen. Daarnaast leggen ze veel uit en nemen ze de tijd om je vragen te beantwoorden. Ik vond het fijn om concreet aan de slag te kunnen om m’n ogen en brein te trainen. Het was een intensief traject, maar door de vooruitgang was ik erg gemotiveerd om dagelijks te oefenen. Nogmaals bedankt! Jullie verrichten mooi en zinvol werk!
Altijd goed en vriendelijk geholpen, fijn om op deze manier aan jezelf te kunnen werken!
Enorme aanrader: deskundig team, veel begrip en vooral: duidelijk resultaat! Dankbaar dat ik bij Oogbalans terecht ben gekomen.
Vertaald door Google Ik ben in juli 2022 met Oogbalance begonnen omdat ik met amblyopie mijn conditie wilde verbeteren. Ik voelde me erg moe met mijn ogen. Als volwassene verwachtte ik niet veel, maar de verbeteringen waren verrassend groot. Vanaf de allereerste sessie voelde ik al het verschil en na een therapie van 6 maanden werd mijn hele zicht veel beter. Ik kan meer zien met mijn luie oog, de zichthorizon is groter, de wereld is helder en ik heb meer energie tegen het einde van de dag. Rob en Christa zijn zeer deskundig, vriendelijk en geven om hun patiënten. Ik waardeer hun expertise enorm en ik heb het gevoel dat ik veel geluk heb ze te vinden. Nu ga ik bij hen verder met de Vivid Vision training en zou ik zeker aanraden om bij Oogbalance langs te gaan als je klachten hebt aan je gezichtsvermogen. Oogzorg is een levenslange praktijk, vooral in dit tijdperk van elektrische apparaten. Ik heb het gevoel dat ik voor de lange termijn profijt kan hebben van de oogheelkundige praktijken. Origineel I started with Oogbalance in 2022 July since I wanted to improve my condition with amblyopia. I felt very tired with my eyes. As an adult I didn't expect much but the improvements were surprisingly great. From the very first session I already felt the difference and after a 6 month therapy my whole vision got much better. I can see more with my lazy eye, the eye sight horizon is larger, the world is bright and I have more energy by the end of the day. Rob and Christa are very knowledgeable, friendly and they care about their patients. I really appreciate their expertise and I feel I'm very lucky to find them. Now I will continue with them with the Vivid Vision training and I would definitely recommend to visit Oogbalance if you have complaints on your eye sight. Eye care is a lifetime practice especially in this era of electric device. I feel that I can benefit for the long term of my life from the ophthalmology practices.
Vertaald door Google Uitstekend, op zijn zachtst gezegd.! Origineel Excellent, to say the least.!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid