facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oog voor Optiek

Oog voor Optiek

Info

Bij Oog voor Optiek in Enkhuizen ben je op het juiste adres voor oogmeting, contactlenzen en de mooiste brillen!

Geschiedenis

Het beste uit ogen halen is het allerbelangrijkste. Iedereen in de winkel wordt door Arjan Hekman, Maarten Vossen of Sigrid Veenstra zelf geholpen. “Geen andere handen aan onze klanten” is dan ook het motto. Ze stellen zelf de collectie monturen samen en daarvoor worden ook beurzen in het buitenland voor de laatste trends bezocht. Voor het advies en opmeten van de glazen, zoals het paradepaardje Varilux-S 4D, worden de nieuwste meettechnieken gebruikt. Uw ogen worden altijd door de Optometrist gemeten, die dagelijks aanwezig is. Bij het aanmeten van contactlenzen worden de nieuwste ontwikkelingen gebruikt, zoals multifocaal, monovision en de hoogst zuurstofdoorlaatbare materialen.

Adres: Westerstraat 102, 1601 AM Enkhuizen
Telefoonnummer: 0228-322840
Stad: Enkhuizen
Route: Westerstraat 102
Postcode: 1601 AM



op zoek naar gerelateerd: Opticien Enkhuizen, Van der Klei Enkhuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B Connect Massage Enkhuizen B Connect Massage Enkhuizen 55 meter B Connect In deze snelle tijd schiet je snel in je hoofd en vergeet je je lichaam. D...
Deco Home Bloemendaal Deco Home Bloemendaal 139 meter Advies op maat een aanrader!
A&R Herenkapsalon A&R Herenkapsalon 277 meter
Wrinkle Works Wrinkle Works 499 meter Wrinkle Works staat voor #bethechange, energie, impact, logische en onlogische verbin...
Behangwerkzaamheden Behangwerkzaamheden 1 km Deskundig geholpen prima service
Woonwinkel Westeinde Woonwinkel Westeinde 2 km Woonwinkel Westeinde heeft alles om je woning in te richten. Onze 2000m2 showroom vol...
Recensies
Ik schrijf eigenlijk nooit een beoordeling op het internet, maar nu wilde ik dit per se wel doen. Nog nooit ben ik zo goed geholpen. Maarten is zeer deskundig, behulpzaam en enorm klantvriendelijk. Hij neemt mij enorm serieus en dat is tegenwoordig vrij uniek. Ook bij een afspraak, word je altijd op de afgesproken tijd geholpen. Kortom; enorm tevreden! Ik ga hier nooit meer weg.
Hele mooie nieuwe zonnebril van Oog voor Optiek! Altijd vriendelijke service en goede kwaliteit brillen. Ook in coronatijd is het hier goed geregeld. Echt een aanrader!
Vriendelijk personeel. Er wordt goed geluisterd naar de klant. Geen onnodige verkooppraatjes, maar gewoon meedenken en snelle service, waardoor ik als klant erg tevreden ben.
De etalage is representatief voor het hele bedrijf. Erg goed dus! Professionele aanpak met een zeer goede service welke niet bij de deur ophoudt. Hier wordt echt in oplossingen gedacht.
Uitstekende zaak met kennis van zaken!
Service van een bril die ik volgens mij niet bij deze winkel had gekocht. De dame heeft mij uitstekend geholpen. Poot los, schroefje erbij gezocht die zoek was. Mijn vieze vette bril opgepoetst, en ik had weer een nieuwe kijk op de wereld.
Oog voor optiek is super klantvriendelijk en bekwaam. Gel voor beslagen bril bij gebruik mondkapje werkt super!
Hoogstaande producten, materialen en advies! Absoluut een must voor mensen die een bril of lenzen nodig hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid