facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OOG VOOR ECHT Fotografie - Ilona

OOG VOOR ECHT Fotografie - Ilona

Info

-Lifestyle fotografie,
-Rouw fotografie,
-Uitvaartreportages,
-Geboortereportages,
-Productfotografie,

-Webdesign.

www.oogvoorecht.nl en www.rouwfotografe.nl

Geschiedenis

Fotograaf.



"Fotograaf, aan huis , in mijn fotostudio of op lokatie. Verzorgt fotoreportages voor bedrijven en particulieren."
Adres: 3343BW Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 0627027535
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Postcode: 3343BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boeketcetera Boeketcetera 130 meter Vriendelijk personeel, heel goed geholpen en advies gehad!
Photography by Nicolette Photography by Nicolette 603 meter Ieder mens is uniek, en dat maakt elke foto tot een uniek verhaal! Mensen vastleggen...
Fotostudio POPpictures Fotostudio POPpictures 1 km Ik ken Mary-Ann al jaren, als moeder van de beste voetbalvriend van mijn oudste zoon....
Andreas Romijn fotografie Andreas Romijn fotografie 1 km Andreas Romijn - fotografie & design
Christine's Moments Christine's Moments 1 km Fantastische fotograaf, ben zo blij met de foto's die ze gemaakt heeft van mij en mij...
Pareltjes Fotografie Pareltjes Fotografie 2 km Fotografie voor met name evenementen en glamourshoots voor kinderfeestjes.
Recensies
Ilona is een topfotograaf. Tijdens de fotoshoot van mijn hondjes wist ze ze helemaal op hun gemak te stellen, waardoor ze de meest geweldige foto's kon maken. Ook heb ik een LinkedIN profielfoto laten maken. Ilona let op details waar je zelf niet aan zou denken. Ik ben erg blij met het resultaat.
Als familie wilden wij heel graag een familiefoto laten maken, maar wij dachten, dat wij niet de personen zijn die het goed doen voor een camera. Ilona gaf ons vertrouwen om het tóch te doen. Ilona wist ons op ons gemak te stellen. In de loop van de fotoshoot werden wij steeds meer ontspannen. Dat zie je terug op de foto’s. De resultaten zijn boven verwachting. De lol spat van de foto’s af. Wij kijken met heel veel plezier terug op de fotoshoot. Het was een feestje!
Een echte aanrader want dit is een fotograaf met een gave voor de fotografie! Ilona heeft mijn hondje Faith zo mooi op beeld vastgelegd. En dat terwijl Faith het zelf erg spannend vond en amper stil bleef staan/zitten. Ook de foto's van Faith en mijn zoontjes zijn onwijs mooi geworden, daar ben ik Ilona ook eeuwig dankbaar voor!
Fotoshoot met opa en oma, kinderen en kleinkinderen gehad in de Soesterduinen. Fantastisch professioneel eindresultaat en Ilona heeft veel aandacht voor de details. Goede omgang met kleine kinderen. Alle mooie foto’s zijn in de prijs inbegrepen ipv betalen per foto. Absoluut een aanrader.
Super tevreden over de foto's die Ilona van mij heeft gemaakt voor zakelijk gebruik. Ilona heeft een hele relaxte manier van werken wat ervoor zorgde dat ik me erg op mijn gemak voelde en dat zie ik terug in mijn foto's. Als je foto's wilt hebben voor je LinkedIn, website of social media kan je bij Ilona heel erg goed terecht!
Ik wilde een foto van de leukste kater van Nederland: mijn Kees. Maar laat zo’n beest maar eens stilzitten en in de camera kijken! Met ontzettend veel liefde en geduld is het Ilona gelukt geweldige foto’s van Kees te maken. Heel blij mee!
Supergave shoot gedaan bij Ilona van Egdom. Ze weet mooie locaties, stelt je op je gemak, maakt geen alledaagse foto’s. Snelle inzage in al de foto’s. Een echte aanrader!
We hebben Ilona gevraagd de foto's te maken van ons huwelijk. We hadden na het zien van de foto's op haar website al vertrouwen in haar werk, maar ze heeft onze verwachtingen overtroffen. Ilona is simpelweg een natuurtalent voor fotografie en een heel aangename persoon. Ze heeft alles en iedereen vanuit verschillende perspectieven vastgelegd, en vooral ook op de belangrijkste momenten. Een blik, een gebaar. Ze is heel zelfstandig en doelgericht maar ze valt niet op als ze aan het werk is. Zo'n fotoserie wensen wij iedereen!
Ilona heeft geweldige portfolio portretfoto's van mij gemaakt. De samenwerking was heel erg fijn, en vlot. Ilona luistert goed naar wensen en eisen, maar is gelukkig niet bang om leuke suggesties te doen. Binnenkort weer een sessie!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar OOG VOOR ECHT Fotografie - Ilona met het openbaar vervoer


H.I.Ambacht, Weteringsingel 400 meter
488
H.I.Ambacht, Weteringsingel 410 meter
488

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid