facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ontzorgopmaat Eerstelijnsmanagement

Ontzorgopmaat Eerstelijnsmanagement

Info

OntZorgOpMaat biedt efficiënt praktijkmanagement voor huisartsen. Een praktijkmanager van OntZorgOpMaat ondersteunt huisartsenpraktijken en zorgt voor rust en overzicht. Begeleiding op basis van vakkennis en ervaring, geheel naar eigen wens en behoefte.



"De tegenwoordige huisartsenpraktijk is een klein bedrijf dat je moet managen. OntZorgOpMaat werkt adviserend en ondersteunend. De inzet van onze praktijkmanagers bespaart u als huisarts en uw medewerkers niet alleen tijd, maar levert naast een gerust gevoel ook veel werkplezier op. Vanuit een goed georganiseerde praktijk met gemotiveerde medewerkers wordt nu eenmaal kwalitatief goede zorg geleverd met net dat beetje extra.OntZorgOpMaat biedt ook ondersteuning bij projecten als een praktijkovername of een accreditatietraject. Begeleiding op basis van vakkennis en ervaring, geheel naar de wens en behoefte van uw praktijk."
Adres:
Stad: Bodegraven



op zoek naar gerelateerd: Vacature Praktijkmanager huisartsenpraktijk, Marieke de Groot Huisarts, Inge Kokelenberg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid