facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ontwerpburo Matthijs Hooghiemstra

Ontwerpburo Matthijs Hooghiemstra

Info

• Versterking van merk en identiteit
• Hogere omzet
• Grotere naamsbekendheid

Vind ons leuk voor geregeld een portie creativiteit

Geschiedenis

Klein buro, grote impact

Als kleinschalig ontwerpburo zijn we zeer betrokken bij het ontwerp en de realisatie van jouw opdracht.

Bewezen kracht van ontwerp, reclame en online prestaties!



"Matthijs helpt bedrijven en merken zichtbaar te zijn. Van logo ontwerp en commercial tot exposure op social media. Branding & Strategie Ontwerp & Merkidentiteit Campagnes & ContentIk werk voor lokale MKB bedrijven maar ook voor internationale bedrijven met een miljoenen omzet. Ik beheer marketingbudgetten van 10 duizenden euro’s. En werk samen met grote reclame- en activatiebureaus. Allemaal in het belang van mijn opdrachtgevers en ons gezamenlijke doel."
Adres: Wylgekamp 51, 9255 JN Tietjerk
Telefoonnummer: 06-44 028 774
Stad: Tietjerk
Route: Wylgekamp 51
Postcode: 9255 JN


Recensies
Matthijs maakt mooie, creatieve producties. Denkt mee, verdiept zich in het product en is snel. Zeer professioneel voor kleine en grote projecten. Voor Dansk.nl heeft Matthijs voornamelijk de offline communicatiemiddelen geproduceerd, zoals diverse vakantie magazines, flyers, beursmateriaal en een wegenkaart. Maar huisstijlitems, zoals aanpassing van het logo en opmaak en levering van briefpapier en enveloppen. We zijn zeer tevreden met de samenwerking!
Al enkele jaren werken wij met veel plezier samen met Matthijs Hooghiemstra. Matthijs is een praktisch ingesteld persoon, met verstand van zaken als het gaat om communicatie, visualisatie en de mogelijkheden die het internet biedt voor ondernemers zoals Stavoor
Al vele jaren onze vaste man voor bouw en onderhoud onze webshop en en advisering in e-commerce. Van ontwerp tot een een goedlopende webshop met allerlei gekoppelde programma's erachter is bijna onmogelijk. Bij Matthijs zijn we wel geslaagd naar volle tevredenheid ! Ook de aftersales is goed met updates van programma's en advisering in e-commerce strategieën.
Alweer de 4de editie, van ESOMAR's Global Market Research Report, die we samen met Matthijs Hooghiemstra in een mooi jasje gieten! Dat alleen al spreekt voor zich lijkt me.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid