facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ontdek je bestemming

Ontdek je bestemming

Info

Dé plek om reisinspiratie op te doen en om jouw leukste reisaccessoires te scoren!

Geschiedenis

Met Ontdek je bestemming wil ik zoveel mogelijk mensen inspireren om vaker die stap te zetten, de dagelijkse sleur even achter zich te laten en een nieuw stukje van de wereld te ontdekken! Dat hoeft niet altijd per se met een vliegtuig naar de andere kant van de wereld. Ook dicht bij huis zijn er genoeg plekken te vinden waar je even tot rust kunt komen en kunt genieten van natuur en cultuur. Ontdek je bestemming richt zich in het bijzonder op vrouwelijke ondernemers, omdat zij juist vaak een druk leven leiden met veel verantwoordelijkheden.

Op de deze pagina en op de website van Ontdek je bestemming vind je veel tips over bestemmingen waar ik ben geweest. Ik laat je de plekken zien die op mij de meeste indruk hebben gemaakt; denk aan diverse bezienswaardigheden, restaurants, hotels, maar ook plekken waar je schitterende foto’s kunt maken. Ook vind je hier tips, verhalen en informatie over het werken op de meest prachtige plekken ter wereld. Daarnaast biedt Ontdek je bestemming een webshop met allerlei handige artikelen die je kunnen ondersteunen op je reis. Of kies voor leuke accessoires waarmee je thuis het ontspannen reisgevoel nog wat langer kunt vasthouden!

Adres: 3356EK Papendrecht
Stad: Papendrecht
Postcode: 3356EK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid