facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ontbijtbar La Kantina

Ontbijtbar La Kantina

Info

La Kantina, de ontbijtbar van Hotel Goud en Zilver.

Geschiedenis

Hotel Goud en Zilver heet u welkom in ontbijtbar La Kantina. Waar SOO (Sister of Owner) Annemarie Roubos, dagelijks heerlijke en verse ontbijtjes klaarmaakt.

La Kantina is voor iedereen geopend. Als hotel gast kunt u genieten van ons continental ontbijt buffet van €15,00 en daarnaast bieden wij een a la carte menu aan voor iedereen die zin heeft in een goed ontbijt.

De ruimte kan ook gebruikt worden voor andere gelegenheden. Ideaal voor bijvoorbeeld een vergadering of feestje, met geheel verzorgde lunch. Alles is mogenlijk op aanvraag bij La Kantina.

Adres: Langendijk 54, 4201CJ Gorinchem
Telefoonnummer: 0183515977
Stad: Gorinchem
Route: Langendijk 54
Postcode: 4201CJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sweet Ima Sweet Ima 77 meter Hele gezellige sfeer èn heerlijk gebak , lunch & high tea . Dat laatste is zalig ...
Espressobar Hugo Gorinchem Espressobar Hugo Gorinchem 143 meter Geweldige tent. Vriendelijk en adequaat personeel, je voelt dat hier vanuit passie ge...
Jimmy delicious food & coffee Jimmy delicious food & coffee 167 meter Vertaald door Google Goedkoop junk veganistisch eten. Geweldige prijs en vriendelijk ...
Achter de Kerk Achter de Kerk 208 meter Lekker terrasje aan de rand van het marktplein. Erg leuk om te eten of even voor een ...
Recensies
Helemaal geweldig! Het hotel is op verschillende locaties, dus receptie, ontbijtplek en de suites zijn verspreid door de straat. Suites zijn groot en van alle gemakken voorzien. Ontbijt was super en heel persoonlijk.
Zeer mooi hotel, super service en heel vriendelijk personeel. Een echte aanrader.
Een prachtige suite inclusief een binnenplaatsje met avondzon en hele goede styling. Een super aardige en atente eigenaar tevens ontwerper en aannemer van de hotelruimtes. Het zijn namelijk diverse panden in een straat. Nogmaals een relaxte sfeer en prima ontbijt. Verder is Gorinchem ook een prachtige stad.
Mooie ruime kamer. Superschoon en luxe. Aanrader!
Voor de verjaardag van mijn vriendin als verrassing een overnachting in een heerlijk hotel, lekker luxe genieten. Fantastisch onthaal, perfecte kamer en een super ontbijt. Relaxte sfeer, mogelijk gemaakt door de eigenaar en de dames bij het ontbijt. Hier komen we graag nog eens weer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid