facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onsz Restaurant

Onsz Restaurant

Info

Welkom bij Onsz Restaurant Valkenswaard.
U kunt bij Onsz onbeperkt genieten van meer dan 80 tapas- en grillgerechtjes voor een vaste prijs.

Geschiedenis

Welkom bij Onsz Restaurant Valkenswaard
U kunt bij Onsz onbeperkt genieten van meer dan 80 tapas- en grillgerechtjes voor een vaste prijs.



"Tapasrestaurant Onbeperkt Tapas Eten"
Adres: Leenderweg 2, 5554 CL Valkenswaard
Telefoonnummer: 0404011024
ln.draawsneklav-zsno@ofni
Stad: Valkenswaard
Route: Leenderweg 2
Postcode: 5554 CL


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 23:00
Dinsdag: 17:30 - 23:00
Woensdag: 17:30 - 23:00
Donderdag: 17:30 - 23:00
Vrijdag: 17:30 - 23:00
Zaterdag: 17:30 - 23:00
Zondag: 17:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: onsz restaurant berkel enschot, restaurant oss, onsz schagen, onsz valkenswaard recensies, onsz berkel enschot, www onsz restaurant nl, restaurant valkenswaard tapas, onsz valkenswaard kerst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aqui Ta To Rico  Tapas y Vino Aqui Ta To Rico Tapas y Vino 200 meter 1 keer nooit meer!kleine porties/duur voor het geen je krijgt.brood Frans broodduur v...
Pinchos Tapas Latino & Food Trucks Pinchos Tapas Latino & Food Trucks 266 meter Onze tapasbar/ restaurant is vanaf heden 7 dagen geopend vanaf 1700..
Den Haas Den Haas 112 km Den Haas is een stellingmolen in de Nederlandse stad Zierikzee. De molen dateert uit ...
Recensies
Snelle bediening ,gezellig en prima geholpen. Ook meedenkend als je een allergie hebt.top
Nog geen een ster waard! Eten was koud. Rondes duurde veelste lang voor dat ze het kwamen brengen. Je moet zelf vragen of je nog wat te drinken mag en meerdere keren moeten vragen of ze de lege borden en glazen wouden ophalen. Maar ze staan wel met z’n alle achter de kassa te kletsen. Tevens kijkt het hele team je boos aan wanneer je 2x hebt aangegeven dat het eten koud is . Klant vriendelijkheid en service kennen ze hier totaal niet! En dan betaal je daar de hoofdprijs voor… Nog nooit zoiets mee gemaakt.
Bij aankomst in het restaurant was het behoorlijk druk en luidruchtig. Ik dacht dat dit een goed teken was. De hitte die ons tegemoet kwam was met geen pen te omschrijven en wij baalde dat we niet in onze badkleding waren gekomen. ONSZ hoeft schijnbaar niet te besparen op hun gasverbruik. De eerste ronde tapas gingen snel maar veel viel tegen door de flauwe smaak. Vervolgens ging alles steeds langzamer en zaten wij 1x 30 min en 1x 45 min te wachten op een rondje desserts. Hiervoor kregen we een keer de helft van de tappas en een andere keer was de bon weer kwijt. PS: het stokbroodje brie was echt de domper van de avond. Een stukje gedroogd kei hard stokbrood/toastje met brie erop. Het beste was de peanut chocolade stacker cake.
Gezellige tent met vriendelijk personeel. Onze ervaring na het All-in arrangement met z’n 2en was op zich prima te doen met veel keuze mogelijkheden op het menu. Enige wat tegen viel was dat de kip en spare ribs niet vers waren maar uit de diepvries leken te komen en het personeel niet pro-actief een drankje aanbood tijdens het all-in arrangement, maar liever met elkaar deden kletsen aan de bar.
Om half 8 gereserveerd, om 20.45 uur het 2e gerecht gekregen. Daarna 4 gerechten tegelijk gekregen en daarna 30 minuten moeten wachten op het nagerecht, wat we trouwens niet hebben afgewacht. Het was inmiddels 22.10 uur. Andere keren wel goed geweest, maar deze keer een grote teleurstelling en dat op ons 12 jarig huwelijk .
Heel leuk personeel, iedereen is erg vriendelijk en gezellig. Alleen gekeken naar de bediening zou ik absoluut 5 sterren geven Het restaurant is erg groot , dus veel rumoer en het eten is oké. Het is wel een leuk restaurant voor een groter gezelschap of met kinderen. Vegetarische menuopties: Genoeg keuze voor vegetariërs Parkeren: Betaald parkeren tegenover het restaurant.
Gezellig, altijd bomvol restarant. We kozen voor het ONSZ ALL-IN menu. Hele avond onbeperkt tapa rechtjes eten en 3 uur onbeperkt drinken voor 52,50 pp. Heel schappelijke prijs en snelle bediening. Lekker gegeten!
Eten duurt lang eten is nog minder dan lauw personeel is ook niet vriendelijk als je er dan wat van zegt dat het koud is dan kijkt meerendeel van het persoon je vuil aan komen maar halve tijd lege borden ophalen en moet onderhand zelf telkens om drinken vragen.. ja zo kom je wel aan 3 uur onbeperkt drinken als het zo lang duurt allemaal! in Berkel-Enschot is het vele malen beter geregeld! Eerste en laatste keer in Valkenswaard..!!!!!!
Al 4 maal geweest en telkens super lekker gegeten. Bediening is top en heel vriendelijk. Onbeperkt is interessante optie; 5 drankjes en je hebt het eruit. Veel keuze uit veel verschillende categorien: vegetarisch, koude, warme, met vis, met vlees, met kip, desserten, 2 soorten soepjes. Kindvriendelijkheid: Speelhoekje, kleurplaat op achterkant menu, liedje zingen bij verjaardag
Lekker eten. Leuk concept. Toffe plaats om te zitten eten. Toen wij er waren was het heel druk waardoor het afruimen en drank bestellen wel een beetje moeizaam ging. Ik raad het zeker aan om hier een keer te komen eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid