facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ONS Sneek Jorn Feenstra Toernooi

ONS Sneek Jorn Feenstra Toernooi

Info

Jaarlijks terugkerend Internationaal Toernooi voor D-pupillen onder 13 jaar

Geschiedenis

Aan dit toernooi zullen nationale en internationale topteams deel gaan nemen. Uiteraard zal ons eigen D1-team niet ontbreken in dit zeer sterke deelnemersveld. Dit voor Sneek en Sudwest Fryslan unieke evenement zal worden geleid door topscheidsrechters uit Top- en Hoofdklasse.
Met dit toernooi verwachten we ONS Boso Sneek als innovatief bolwerk voor jeugdvoetbalopleidingen in Noord Nederland een positieve impuls te geven. Uiteindelijk moeten we door dit evenement meer jeugdleden aan ONS Boso Sneek kunnen binden.
Aan dit sportieve evenement is door ONS Boso Sneek een sociale en maatschappelijke verantwoordelijk-heid gekoppeld. De naamstelling van het toernooi ligt hier dan ook in het verlengde van. Een groot deel van de inkomsten zullen beschikbaar worden gesteld aan de Stichting Kika [Kinderen Kankervrij].

Jorn Feenstra [1989-2007] was een jeugdvoetballid van ONS Boso Sneek. Door de gevolgen van kanker is Jorn op een veel te jonge leeftijd van 17 jaar overleden. Jorn is 11 jaar lid geweest van ONS Boso Sneek.
Om zijn naam binnen ONS Boso Sneek levend te houden en de jeugd te laten beseffen hoe gelukkig je moet zijn als je gezond bent en kunt sporten, zijn wij er trots op dat wij, met toestemming van zijn familie, Jorn zijn naam mogen verbinden aan ons Internationaal D-toernooi.
ONS Boso Sneek D1 zal tijdens dit evenement het ONS Boso.-shirt dragen met het logo van Kika op de voorzijde van het shirt. Inkomsten uit entreegelden, verkoop programmaboekjes en loterijen zullen beschikbaar gesteld worden aan de Stichting Kika.

Adres: Alexanderstraat 2D, 8606 VP Sneek
Telefoonnummer: +31 6 3401 3951
Stad: Sneek
Route: Alexanderstraat 2D
Postcode: 8606 VP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sloeproei Vereniging Woelwater Sloeproei Vereniging Woelwater 558 meter Een levendige Friese sloeproeivereniging met een heren- en een damesteam, amateurlede...
LSC 1890 LSC 1890 1 km Prachtige historische accommodatie met een rijksmonument als tribune. De moeite waard...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid