facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ons Èrpelhokske

Ons Èrpelhokske

Info

In "ons Èrpelhokske" kunt u appels, eieren en onze zelfgeteelde aardappels en uien kopen (zelfbediening).
Ook zijn wij er op gezette tijden om u te helpen.

Geschiedenis

Boerderij"winkeltje" met appels, eieren, eigen aardappels en uien.



"In "ons Èrpelhokske" staat een automaat waar u met muntgeld, biljetten en contactloos kunt betalen.In de automaat liggen de volgende zelfgeteelde producten van Waspikse kleibodem: frietaardappels in 5kg kruimige aardappels in 2,5kg en 5kg vastkokende aardappels in 2,5 kg en 5 kg uien in 1kg en 5kg gedurende het seizoen doosje met 10 vrije uitloopeieren van de Vaortkaant van onze eigen kippen• eieren van de boerderij in doosjes van 6, 10 of 2 x 10 en trays met 30 stuks• appels per 1,5 kg gedurende het seizoen"
Adres: Vrouwkensvaartsestraat 45, 5165 NN Waspik Boven, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Waspik Boven
Route: Vrouwkensvaartsestraat 45
Postcode: 5165 NN


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:30
Dinsdag: 07:00 - 21:30
Woensdag: 07:00 - 21:30
Donderdag: 07:00 - 21:30
Vrijdag: 07:00 - 21:30
Zaterdag: 07:00 - 21:30
Zondag: 07:00 - 21:30

Recensies
Lekkere dingen bvb eieren aardappelen en die frietjes fantastish
Prima verzorgd,ziet er netjes uit
Toevallig bij uitgekomen tijdens een wandeling tussen ‘s-Gravenmoer en Waspik. Meteen een doosje eieren meegenomen. Prima prijs en de bediening via de automaat is gemakkelijk. Ook draadloos pinnen is mogelijk. De èrpels en juin zien er allemaal prima uit. Voor herhaling vatbaar!
Het was even zoeken maar we hebben lekkere aardappelen gevonden voor de friet, en heerlijke kruimige om te koken. Neem er ook altijd meteen heerlijke verse eitjes mee.
Aardappel en eieren kopen via automaat, we hebben hier onze weg gevonden sinds enkele maanden. Kwaliteit is prima.
Nostalgie in een efficiënt en modern jasje. Of zo je wilt; volgens alle gemakken van nu ,in een ouderwetse nostalgische ambiance
Uitstekend adres voor aardappelen en eieren. Makkelijk betalen via automaat of cash.
Goed en netjes geholpen door de jongedame die achter de balie stond
Aardappelen erg goed en goede prijs. Behulpzame bediening. Ik adviseer informatie over findfarm dat het mogelijk is om met een kaart te betalen. Ik zal zeker weer bezoeken.
4 jaar lang was het mijn favoriete plek, maar de drang om geld te verdienen en commercie maakten alles kapot. Gelukkig zijn er in de omgeving nog boeren waar je tegen schappelijke prijzen eieren, aardappelen, melk, fruit en groenten kunt kopen. Het is jammer dat we afscheid moeten nemen. Uitleg voor de eigenaar: Voordat je de automaten introduceerde, waren de prijzen redelijk, nu stijgen ze gestaag in tegenstelling tot andere boerderijen Melk, groenten en fruit zijn slechts een voorbeeld dat andere boerderijen het samen met melk en eieren aanbieden, dit is slechts informatie voor mensen die geïnteresseerd zijn in winkelen Ik heb niet gezegd dat scharreleieren erg moeilijk te verkrijgen zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid