facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ons Ideaal

Ons Ideaal

Info

Ons Ideaal in wording

Adres: Oukoopsedijk 7, 2811NE Reeuwijk
Stad: Reeuwijk
Route: Oukoopsedijk 7
Postcode: 2811NE


Recensies
Volkstuinen ONS IDEAAL Wat een bijzonder leuke plaats in Rijswijk genieten van de de buitenlucht in een mooie omgeving. Kom zeker terug en wil meer weten wat er allemaal mogelijk is en kan
Rust en harmonie. . De tuinleden staan onderling vaak voor je klaar als er iets moet gebeuren en er is veel gezelligheid en leuke activiteiten.
Wij hebben buren die een tuin met huisje erop op dit complex hebben. Wij zijn daar gezellig een middag geweest en het is een prachtig complex, met vele mooie tuinen en leuke huisjes erop.
Schitterend tuincomplex met ongedwongen sfeer. Een oase van rust in de randstad.
Een bonte rijke bloembollen tuin met alle faciliteiten op t park. En een rust. Heerlijk.
Heel gezellig Er waren weinig mensen, de rest is met vakantie
Heel gezellige tuinvereniging met een zeer actief bestuur & tuinleden,waar veel wordt gedaan & georganiseerd door een sterk team van de Recom. En elk jaar wordt in de eerste week van augustus het grote **Zomerfeest** spectakel georganiseerd,waar de voorbereidingen al in mei beginnen door de Recom. De playbackshow wordt bemand door de eigen tuinleden, zij staan bekend om de uitstekende hoogstaande muzikale zangkwaliteiten,gevolgd door een uitstekende diner bereidt door de 3* koks onder de tuinleden die de vereniging rijk is. Dit alles muzikaal ondersteund en gedragen door niemand minder dan *Music AlieBaba*. Kortom; Ons ideaal is 1 groot feest.
Rust rust rust. Veel oudere mensen die hun ruime tuintje en huisje netjes bijhouden. Veel activiteiten in het gezellige "clubhuis". Onze kinderen komen graag bij "Oma van het tuintje".
Heel gezellig en een mooi groot park
Kom er mn hele leven al. Mn moeder heeft er een tuintje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid